GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξέσπασε πόλεμος Σαμαρά - Κοντομηνά...

Εκνευρισμό στο Μέγαρο Μαξίμου και οργισμένες αντιδράσεις από κορυφαίους επιχειρηματικούς παράγοντες της χώρας προκαλεί η εμμονή του κεντρικο...

Εκνευρισμό στο Μέγαρο Μαξίμου και οργισμένες αντιδράσεις από κορυφαίους επιχειρηματικούς παράγοντες της χώρας προκαλεί η εμμονή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha μέσα από σχεδόν μονοθεματικά δελτία στο ζήτημα της λαθρεμπορίας καυσίμων και ιδιαίτερα η προσπάθεια που γίνεται απ’ το κανάλι για στοχοποίηση επιχειρηματιών.
Στο Μαξίμου θεωρούν ότι η δημιουργία κλίματος σκανδαλολογίας αλλά και η προσπάθεια να εμφανιστεί η κυβέρνηση ως όμηρος επιχειρηματικών συμφερόντων προκαλεί επικίνδυνες παρενέργειες με δεδομένη την αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος.
Ενοχλημένος είναι και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς γιατί σε περίπτωση που ο πόλεμος επιχειρηματικών συμφερόντων εκφραστεί μέσα από ένα κύμα σκανδαλολογίας τότε θα ακυρωθεί κάθε απόπειρα για ιδιωτικοποιήσεις με ότι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.
Η σκληρή γραμμή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha είναι επιλογή του ίδιου του Δημήτρη Κοντομηνά και σχετίζεται με τις συμβάσεις που υπέγραφαν πρόσφατα με τον ΟΠΑΠ εταιρίες συμφερόντων του Σωκράτη Κόκκαλη και του Δημήτρη Μελισανίδη.
Ο ιδιοκτήτης του Alpha που φέρεται να εκπροσωπεί μεγάλη εταιρία του εξωτερικού που δραστηριοποιείται στον τομέα του στοιχήματος και του βιντεολότο θεωρεί ότι οι συμβάσεις που υπέγραψε ο ΟΠΑΠ είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης.
Γιαυτό άλλωστε ο σταθμός αναπαρήγαγε και τις δηλώσεις Καμμένου για δήθεν χρηματοδότηση εφημερίδων που στηρίζουν την κυβέρνηση από επιχειρηματίες που έχουν συνάψει προνομιακές συμβάσεις με το δημόσιο.
Πάντως ο πόλεμος για τον ΟΠΑΠ αναμένεται να έχει συνέχεια και βεβαίως θα προκαλέσει μεγάλες παράπλευρες απώλειες.
Οι επιχειρηματίες που στοχοποιούνται απ’ τον Alpha ετοιμάζουν μπαράζ μηνύσεων και αγωγών τόσο κατά του σταθμού όσο και ορισμένων δημοσιογράφων πρώτης γραμμής που έχουν αναλάβει την προώθηση των καυτών θεμάτων.
Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες τόσο σε επίπεδο αντιδράσεων όσο και σε επίπεδο συμμαχιών που διαμορφώνονται.
Πηγή: http://troktiko.eu/

8 σχόλια

  1. χαχαχα..να ήταν πάλι, μόνο αυτό το Ρεμάλι!

    Μεγάλη απρέπεια της ΕΡΤ-3 απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά.
    - Έκαναν τον Σαμαρά... "σάντουιτς" ανάμεσα σε συνδικαλιστές για να αποδομήσουν το λόγο του...
    - "Έσπασε" το τηλεφωνικό κέντρο του καναλιού από διαμαρτυρίες τηλεθεατών.
    - Εικόνα παραμάγαζου του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το τρίτο κρατικό κανάλι.
    - Οι δημοσιογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ (πρώην ΠΑΣΟΚ) κάνουν κουμάντο στο μαγαζί!!!

    Εικόνα... συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ έδινε χθες η ΕΡΤ-3!
    Οι υπεύθυνοι του τρίτου κρατικού καναλιού φρόντισαν και τελικά επιχείρησαν να αποδομήσουν το λόγο του πρωθυπουργού με τρόπους που θυμίζουν σοβιετική λογοκρισία!

    Στην αρχή έκαναν το απίστευτο: πριν την έναρξη της ομιλίας από την τελετή των εγκαινίων...
    στρογγυλοκάθισαν στα στούντιο του σταθμού 3-4 συνδικαλισταράδες, οι οποίοι είχαν το καλό τους λόγο για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης...
    Διαμόρφωσαν δηλαδή το καλύτερο γι' αυτούς επικοινωνιακό πλαίσιο, μέσα στο οποίο γίνεται η προαναγγελία της μετάδοσης μίας ομιλίας!

    Μετά άρχισε η ομιλία του Πρωθυπουργού!
    Αλλά η ΕΡΤ-3 συνέχιζε με τους συνδικαλισταράδες, αγνοώντας τα όσα συνέβαιναν στη ΔΕΘ!
    Μετά από 3-4 λεπτά τελικά συνδέθηκαν!

    Και μόλις τελείωσε η ομιλία, το λόγο πήραν οι στρογγυλοκαθισμένοι συνδικαλισταράδες, οι οποίοι συνέχισαν το θεάρεστο έργο τους, δηλαδή να σχολιάζουν (με τον αντικειμενικό τρόπο που τους χαρακτηρίζει) τα λεγόμενα του πρωθυπουργού!

    Ο τρόπος αυτός ενόχλησε πολλούς. Είναι σαφές ότι στην ΕΡΤ-3 κουμάντο κάνουν οι πρώην ΠΑΣΟΚοι, που σήμερα εμφανίζονται ως πρωτοπαλίκατα του ΣΥΡΙΖΑ και έχουν σα σκοπό να ρίξουν την κυβέρνηση συνεργασίας.

    Μπροστά στο μένος και τον φανατισμό τους παραβλέπουν ως και τις βασικές υποχρεώσεις τους, δηλαδή να παρουσιάζουν με τον σωστό και ποιοτικό τρόπο που αρμόζει σε Δημόσιο ΜΜΕ, ένα κορυφαίο πολιτικό, οικονομικό και τοπικό γεγονός.

    Είναι επίσης σαφές ότι η σημερινή Διοίκηση της ΕΡΤ-3 έχει... τρυπηθεί από τους μεταμελλημένους και δεν μπορεί να επιβάλει τη σοβαρότητα και την ποιότητα.
    Το ζήτημα είναι ότι οι κύριοι αυτοί δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη ότι ο ελληνικός λαός που τους πληρώνει δεν ανέχεται μικροκομματικά παιχνίδια και λογικές Αργεντινής, που έχει την βλακεία να θαυμάζει ο αρχηγός τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιστρέφει και..ο "αντικειμενικός χιουμορίστας" Κανάκης.

    Πριν τα τέλη Οκτωβρίου θα επιστρέψει ο Αντώνης Κανάκης και
    η παρέα του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Βλέπετε, η δουλειά που ξεκίνησε πριν περίπου ένα χρόνο, μεταβάλλοντας την σχεδόν αμιγώς σατιρική εκπομπή του σε καθαρά πολιτική, έχει μείνει στη μέση.

    Το ποιους αβάνταρε την περασμένη σεζόν ήταν οφθαλμοφανές και δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Αρκεί να θυμηθούμε την αλήστου μνήμης τελευταία εκπομπή πριν τις πρώτες εκλογές, όπου ασχολήθηκε αποκλειστικά με τρία μόνο κόμματα. Ποια ήταν αυτά;

    Η Νέα Δημοκρατία, η Δημοκρατική Συμμαχία και ο ΛΑ.Ο.Σ.. Αυτά τα κόμματα έκρινε σκόπιμο να σατιρίσει ο "αντικειμενικός" Κανάκης στην τελευταία εκπομπή του πριν την 6η Μαΐου.
    Όλως τυχαίως, 3/3 δεξιά...


    Ο τύπος είναι 50 παρά κάτι στην ηλικία, και κάνει τον πουροτηνέητζερ;


    Η καλύτερη ατάκα γι αυτόν την είπε ο Mikeus από το "Φάε ένα μαλάκα": "και βάλε και κανένα πουκάμισο ρε γελοίε, 45 χρονών έφτασες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε λαμόγια του πρεσσ . γιατί δεν βάλατε το κείμενό μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε λαμόγια το κείμενο ήταν το εξής ότι αυτά που λέει ο Αλφα είναι μια τρίχα από τα αρχίδια της παραγματικότητας. Το πρόβλημα είναι οι δήθεν πληροφοριοδότες της αμερικάνικής πρεσβείας. Αυτοί είναι τα πρααγματικά λάμόγια της φοροδιαφυγής. Το μεγάλο πρόβλημά είναι το εφοπλιστικό πετρέλαιο και γι αυτό και οι εφοπλιστές θέλουν το λιμενικό ώς αυτόνομο υπουργείο. Μην λογοκρίνεται πούστηδες τους ανωνύνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Αμάν πια αυτός ο Κοντομηνάς, μας έχει ζαλίσει... Μία ο Alpha, μία η Interamerican, τώρα αυτό. Φθάνει πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9 Σεπ 2012 9:42:00 μ.μ.
    ελλειπε κ ο δεξιος φερέτης στη φυλακη κ δεν προχωρησε η προπαγανδα της ανθουλας κ της σαχλαμαρουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε ψοφιε 9.42
    επρεπε να του βαλουν του κωλοτουμπα
    αυτα που ελεγε εναντιον του μνημονιου
    καθε φορα που μιλαει ο φλωρος
    πρεπει να του τα φτυνουνε στη γελοια μαπα του..
    σιχτιρ νενεκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9 Σεπ 2012 9:42:00 μ.μ.

    Πιο μαλάκας, πεθαίνεις δικέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση