GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμπληρωματικές καταθέσεις για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου...

Τέσσερις εκ των επτά προφυλακισμένων για πράξεις νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα,  απολογούνται συμπληρωματικά ε...


Τέσσερις εκ των επτά προφυλακισμένων για πράξεις νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα,  απολογούνται συμπληρωματικά ενώπιον του ανακριτή της υπόθεσης Άκη Τσοχατζόπουλου .
Ο αρμόδιος ανακριτής κ. Γ.Μαλλής κάλεσε σήμερα, ενώπιόν του τους Νίκο Ζήγρα, εξάδελφο του πρώην υπουργού, την Αρετή Τσοχατζοπούλου, κόρη του «πρωταγωνιστή» της υπόθεσης, τον επιχειρηματία Αστέριο Οικονομίδη και τη λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου.
Οι τέσσερις κρατούμενοι μετήχθησαν με κλούβα λίγο μετά τις 9 το πρωί και ήδη ενώπιον του ανακριτή βρίσκεται ο Ζήγρας που πριν λίγο καιρό έδωσε στοιχεία στην ανάκριση για την πορεία του λεγόμενου «μαύρου χρήματος» και την εμπλοκή και άλλων προσώπων.
Ο ανακριτής έχει συντάξει ερωτηματολόγια για καθέναν από τους κατηγορούμενους προκειμένου να διευκρινιστούν συγκεκριμένα θέματα για πράξεις «ξεπλύματος» που προέκυψαν από την έρευνα που διενεργείται για την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση