GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Δεν υπάρχει χώρος για προσωπικές στρατηγικές

«Να ξεκαθαρίσουμε αν θέλουμε να ολοκληρωθεί και να δικαιωθεί η πολιτική μας ή θεωρούμε ότι κάναμε λάθος επιλογή», κάλεσε ο πρόεδ...


«Να ξεκαθαρίσουμε αν θέλουμε να ολοκληρωθεί και να δικαιωθεί η πολιτική μας ή θεωρούμε ότι κάναμε λάθος επιλογή», κάλεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος τους βουλευτές και τα στελέχη του Κινήματος, σε διευρυμένη σύσκεψη των οργάνων της παράταξης στην Ιπποκράτους, αναφερόμενος στην «ολοκληρωμένη» πρόταση εθνικής στρατηγικής που έχει διατυπώσει το ΠΑΣΟΚ, αλλά και την επιλογή, μετεκλογικά, για στήριξη της κυβέρνησης.
Ειδικότερα, στη σύσκεψη, ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως αν ισχύει το πρώτο, αυτό θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας της κυβέρνησης «και πρέπει να βγούμε μπροστά ως στρατηγικός εγγυητής της πορείας της χώρας» και όχι, όπως σημείωσε, ως συμμέτοχοι στην καθημερινή διαχείριση.
«Αν ισχύει το δεύτερο, δεν έχουμε λόγο ύπαρξης», συνέχισε, για να υπογραμμίσει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα βρει λόγο ύπαρξης, οδηγώντας τη χώρα στο αδιέξοδο.
Σε αυτό το σημείο, ο κ. Βενιζέλος άφησε αιχμές περί «προσωπικών στρατηγικών» εκ μέρους ορισμένων στελεχώ που δεν έχουν κανένα ιδεολογικό αντίκρυσμα.
«Έχει πολύ μεγάλη σημασία το ΠΑΣΟΚ να αποβάλει κάθε ενοχικό και ηττοπαθές στοιχείο», ανέφερε και τόνισε ότι «δεν υπάρχει χώρος για προσωπικές στρατηγικές».

4 σχόλια

  1. Η Ελλάδα ΔΕΝ μπορεί να γίνει Ελ Ντοράντο για τους επενδυτές,

    κι ας λέει ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ

    καθώς προωθεί αποφασιστικά το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων, δήλωσε ο πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) Τάκης Αθανασόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Financial Times.
    http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231213540

    Διότι,
    1.δεν αρκεί να αλλάξει η νοοτροπια, πράγμα απιθανο, του μέσου Ελληνα,
    σε ολους τους τομείς της οικονομικης ζωής κυριαρχουν επιχειρηματιες διαπλεκομενοι με πολιτικους, ουσιαστικά μονοπωλια, που τελικα χρηματοδοτουν τους ιδιους πολιτικους και τα κομματα που κατεστρεψαν οικονομικα τη χώρα.
    Κρατικοδιαιτη οικονομία.

    2.Λόγω της γεωπολιτικής της θέσης, στην Ελλάδα "εκλεγονται" μονον πολιτικοί που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα χωρών που ενδιαφέρονται για την ασφαλή μεταφορά των πετρελαιων απο τον Περσικό κολπο και επομενως, οι κυβερνησεις στην Ελλάδα, καλές ή κακές, εφοσον εξυπηρετουν αυτα τα συμφέροντα, δεν προκειται ποτε, ουτε είναι ικανές να σκεφτουν το μελλον και την προοδο της χώρας.
    Ειναι κυβερνησεις ανδρικέλων απατεώνων.

    3. Η γεωπολιτικη στρατηγικη θέση της Ελλάδος στα Βαλκανια βοηθησε στην ομαλή μετάβαση των καθεστωτων της βαλκανικης απο,
    απολυταρχικα "κομμουνιστικά" καθεστωτα που ηταν, σε μαφιόζικες αμερικανικού τυπου κυβερνησεις.
    Φυσικα οι "καπιταλιστικές" Βαλκανικές χώρες τώρα παραγουν λιγότερα απ οτι την εποχή του κομμουνισμου και η επιβιωσή των βασίζεται αποκλειστικά στο μεταναστευτικο συνάλλαγμα απο την Ελλάδα στις επενδύσεις απο την Ελλάδα και τις κρυφές και φανερες βοηθειες απο την Ε.Ε. και Ελλάδα.

    Δια τους παραπανω λογους η Ελλάς ειναι καταδικασμένη σε μαρασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΝΤΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΟΥ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΗ!
    ΑΥΤΗ Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΛΙΠΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που να υπαρξει χωρος με το βοδι,τον πιανει ολον αυτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην αντιγρας στις επιλογες του ΣΑΜΑΡΑ σε προσωπα και πολιτικες και βλεπουμε αν υπαρχουν περιθορια ΕΥΑΓΓΕΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση