GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Συγγνώμη, δεν θα το ξανακάνουμε»

Δημόσια συγγνώμη για τη δημοσίευση των γυμνόστηθων φωτογραφιών της Κέιτ Μίντλετον, ζήτησε ο εκδότης της ιρλανδικής εφημερίδας Daily Star, αλ...

Δημόσια συγγνώμη για τη δημοσίευση των γυμνόστηθων φωτογραφιών της Κέιτ Μίντλετον, ζήτησε ο εκδότης της ιρλανδικής εφημερίδας Daily Star, αλλά είπε ότι θα αντιταχθεί στις προσπάθειες του βρετανικού παραρτήματος της εφημερίδας να κλείσει το έντυπο.
Χθες η Irish Daily Star, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα βρετανικά και ιρλανδικά έντυπα, δημοσίευσε τις φωτογραφίες της Κέιτ από το γαλλικό περιοδικό Closer.
Ο μεγαλύτερος όμιλος ΜΜΕ στην Ιρλανδία, ο Independent News and Media (INM), κατήγγειλε σήμερα τη δημοσίευση των φωτογραφιών, όπως έκανε και η βρετανική συνιδιοκτήτρια εταιρία Northern and Shell, ενώ και οι δύο εταιρίες δήλωσαν ότι δεν είχαν επιτρέψει τη δημοσίευση.
«Εκ μέρους του INM, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη», δήλωσε ο επικεφαλής του ομίλου Τζο Ουέμπ σε έναν από τους άλλους τίτλους του ομίλου, την εφημερίδα Sunday Independent.
Ο ίδιος είπε ακόμη ότι ελπίζει να μην κλείσει η εφημερίδα το μέλλον της οποίας απειλείται ύστερα από την δήλωση του προέδρου της Northern and Shell, Ρίτσαρντ Ντέσμοντ, ότι θα λάβει άμεσα μέτρα να κλείσει η θυγατρική της.
Εκπρόσωπος της Northern and Shell δήλωσε χθες ότι η εφημερίδα δεν θα μπορεί εφεξής να χρησιμοποιεί τον τίτλο Daily Star και ότι το μέλλον της εξαρτάται από απόφαση του INM.
Ο εκδότης της εφημερίδας Μάικ Ο΄Κέιν δήλωσε ότι δημοσίευσε τις επίμαχες φωτογραφίες που τράβηξαν παπαράτσι ικανοποιώντας τους αναγνώστες του εντύπου και ότι αιφνιδιάστηκε από τις αντιδράσεις στη Βρετανία.
Σήμερα το γραφείο του πρίγκιπα Ουίλιαμ ανακοίνωσε ότι δικηγόροι της βασιλικής οικογένειας θα παραστούν αύριο σε δικαστήριο της Γαλλίας σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν το περιοδικό Closer από μελλοντική δημοσίευση ή διάθεση των φωτογραφιών και θα διεκδικήσουν αποζημίωση για τις ήδη δημοσιευθείσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση