GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνώριζε το Υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ για την επίθεση στον Αμερικανό πρέσβη στη Λιβύη;...

Αμερικανοί αξιωματούχοι πιστεύουν ότι η επίθεση στον πρέσβη και στους διπλωματικούς υπαλλήλους στη Λιβύη ήταν προσχεδιασμένη, μολονότι οι λ...


Αμερικανοί αξιωματούχοι πιστεύουν ότι η επίθεση στον πρέσβη και στους διπλωματικούς υπαλλήλους στη Λιβύη ήταν προσχεδιασμένη, μολονότι οι λεπτομέρειες για το ταξίδι του πρέσβη στην Βεγγάζη ήταν εμπιστευτικές.
 H κατάσταση για τους Αμερικανούς αξιωματούχους είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς εμπιστευτικά έγγραφα εξαφανίστηκαν. Μερικά από αυτά τα έγγραφα ανέφεραν ονόματα Λίβυων που συνεργάζονται με τους Αμερικάνους, ενώ άλλα αφορούσαν συμβόλαια για το πετρέλαιο.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Ιντιπέντεντ, το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ είχε αξιόπιστες πληροφορίες 48 ώρες πριν το χτύπημα στην Βεγγάζη ότι η αμερικανική αποστολή  θα ήταν στόχος. Παρά ταύτα, δεν δόθηκε καμία προειδοποίηση. Λέγεται πως αυτή η επίθεση ήταν η εκδίκηση για το χτύπημα στα μέλη της Αλ-Κάιντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση