GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Στουρνάρα-Δραγασάκη

Συνάντηση με τον Γιάννη Δραγασάκη, υπεύθυνο της Επιτροπής Οικονομικής Πολιτικής και της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και τον Ευκλ...

Συνάντηση με τον Γιάννη Δραγασάκη, υπεύθυνο της Επιτροπής Οικονομικής Πολιτικής και της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, υπεύθυνο της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου στον τομέα της Οικονομίας, είχε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.
Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν και πήραν αναλυτική ενημέρωση για τις δυσκολίες αλλά και τις δυνατότητες που υπάρχουν από το νέο πρόγραμμα των δημοσιονομικών μέτρων.
Συγκεκριμένα, στα 4 δισ. ευρώ ανέρχονται τα μέτρα του πακέτου των 11,5 δισ. ευρώ που παραμένουν ακόμη ανοιχτά, σύμφωνα με τα όσα διεμήνυσαν οι κ.κ. Γιάννης Δραγασάκης και Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά το πέρας της συνάντησής τους με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρας.
Όπως τόνισαν, ανοιχτά παραμένουν ακόμη 2 δισ. ευρώ από περικοπές δαπανών και 2 δισ. ευρώ από αύξηση εσόδων.
Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν και πήραν αναλυτική ενημέρωση για τις δυσκολίες αλλά και τις δυνατότητες που παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα.

1 σχόλιο

  1. Απεργία διαρκείας προτείνει ο Θύμιος Λυμπερόπουλος.

    Tον καθορισμό καθολικής αντίστασης διαρκείας κατά των νέων μέτρων λιτότητας που πρόκειται να ανακοινωθούν απευθύνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ).

    Ρέ τι παθαμε;
    Και οι ταξιτζήδες παραπονούμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση