GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχέδιο νόμου για την ψήφο των ομογενών από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Σχέδιο νόμου που θα προβλέπει τη δυνατότητα των ομογενών να συμμετέχουν στις εθνικές εκλογές ψηφίζοντας στους τόπους διαμονής τους, αλ...

Σχέδιο νόμου που θα προβλέπει τη δυνατότητα των ομογενών να συμμετέχουν στις εθνικές εκλογές ψηφίζοντας στους τόπους διαμονής τους, αλλά και να εκπροσωπούνται στη Βουλή, θα καταθέσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Αυτό τόνισε σήμερα σε δήλωσή του ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.
«Την ώρα που το Έθνος δέχεται επίθεση, οι δυνάμεις του ελληνισμού και ιδιαίτερα οι δυνάμεις της ομογένειας, θα πρέπει να συμμετέχουν στα κοινά» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Στο μεταξύ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μέσω του εκπροσώπου τους Χρήστου Ζώη, επιτέθηκαν στους κυβερνητικούς εταίρους, υποστηρίζοντας ότι «είναι λυπηρό οι πρόθυμοι κυβερνητικοί εταίροι, που έχουν απερίφραστα δεσμευτεί ότι θα ψηφίσουν και θα εφαρμόσουν τον αρμαγεδώνα των μέτρων, να εμφανίζονται σήμερα δήθεν διαμαρτυρόμενοι για το όλο και περισσότερο «αίμα» που απαιτεί η τρόικα».
Σύμφωνα με τον κ.Ζώη, «αυτό συμβαίνει όταν δεσμεύεσαι ότι πρώτα θα επιβάλλεις τα μέτρα και μετά θα τα διαπραγματευτείς».
Ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατέληξε λέγοντας ότι «είναι αργά για δάκρυα» αλλά παράλληλα εκτίμησε ότι τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση «έχουν έστω και την υστάτη στιγμή την υποχρέωση για αλλαγή πορείας».
«Θα το τολμήσουν οι πρόθυμοι κυβερνητικοί εταίροι της τρίτης μνημονιακής κυβέρνησης;» διερωτήθηκε ο κ. Ζώης.

2 σχόλια

  1. Ε, ΌΧΙ!
    Δεν έχει το θεό του ο Βρούτσης!

    Καταργεί την ειδική σύνταξη των Μανώληδων που είχε θεσμοθετήσει ο Μεταξάς!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Νομοθετική ρύθμιση με την οποία καταργείται η καταβολή ειδικής σύνταξης λόγω συνδικαλιστικής ιδιότητας από την 1η Νοεμβρίου 2012, προωθεί η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και στους Μανώληδες και Πολυζωγόπουλους επικρατεί πανικός.


    Έτσι εξηγείται ο αφηνιασμένος Μανώλης που κάθε μέρα μπινελίκωνε τον Βρούτση.

    Επί μέρες ακούμε και βλέπουμε να ξεδιπλώνετε από διάφορα δημοσιογραφικά, πολιτικά και εν μέρη συνδικαλιστικά κέντρα ένας πόλεμος λάσπης κατά του υπουργού εργασίας Γιάννη Βρούτση.

    Και δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε γιατί ένας νέος επαρχιώτης βουλευτής που δεν προέρχεται από κανένα πολιτικό τζάκι όπως ο Γιάννης Βρουτσης δέχεται αυτόν τον πόλεμο λάσπης.

    Τελικά σήμερα το μεσημέρι λύθηκε η απορία μας καθώς διαβάσαμε ότι...με απόφαση Βρούτση καταργείται από την 1η Νοεμβρίου

    ____η συνδικαλιστική σύνταξη ___
    που έπαιρναν οι ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

    εκμεταλλευόμενοι μια Μεταξική διάταξη για να γυρίζουν τα κανάλια και τα ραδιόφωνα και να παριστάνουν τους προστάτες του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ.ΕΝ ΤΗ ΠΑΛΑΜΗ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΒΟΗΣΩΜΕΝ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ.ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΠΕΣΕ ΤΟ ΜΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση