GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλείνουν τα μέτρα μέχρι την Κυριακή

Συνάντηση τριών ωρών με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Στουρνάρας, εξερχόμενος ...

Συνάντηση τριών ωρών με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ο κ. Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, δήλωσε πως υπάρχει συντονισμός και διατύπωσε την εκτίμηση ότι τα μέτρα θα «κλείσουν» έως την Κυριακή. «Ελπίζω, μέχρι την Κυριακή. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, πάντως» ήταν η απάντηση του υπουργού σε σχετική ερώτηση.
Μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, όταν ερωτήθη αν υπάρχει απόσταση από την τρόικα, ο κ. Στουρνάρας απάντησε: «Κλείνει, πάντως».

3 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 300-500 ΑΤΟΜΑ(ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΓ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ)ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ 10.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΟ?ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ?ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ;

    ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Ελληνας ειναι μαζοχα του αρεσει το γαμησι για αυτο δεν αντιδρα.να σας βλεπω στα ταμεια να δερνεστε στη σειρα για να πληρωσετε τους φορους και να γουσταρω ΝΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση