GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η «Ελπίδα» πήγε στο γιατρό

Η φυσιοθεραπεύτρια Bette Zirkelbach του νοσοκομείου χελωνών στο Marathon της Florida ανέλαβε να θεραπεύσει το τραυματισμένο ζώο που βρ...

Η φυσιοθεραπεύτρια Bette Zirkelbach του νοσοκομείου χελωνών στο Marathon της Florida ανέλαβε να θεραπεύσει το τραυματισμένο ζώο που βρέθηκε πριν από κάποιο καιρό στην παραλία St. Croix στα νησιά Virgin.
Η Zirkelbach μαζί με τον Richie Moretti φροντίζουν τις πληγές στα μπροστινά πτερύγια της κεραμωτής χελώνας, η οποία ανήκει στα είδη υπό εξαφάνιση.
Οι γιατροί, της έδωσαν το όνομα «Ελπίδα» (Hope) και επισημαίνουν ότι η κατάστασή της έχει βελτιωθεί σημαντικά από τότε που πήγε στο ειδικό νοσοκομείο.
Τότε, η «Ελπίδα» έφερε πολλά τραύματα στα πτερύγια και γενικότερα σε όλο το σώμα. Πλέον είναι σχεδόν έτοιμη να επιστρέψει στο φυσικό της περιβάλλον, ενώ ποτέ δεν λέει «όχι» στα καλαμάρια που την ταΐζουν οι γιατροί.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση