GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε πόσα θα παίρνει ο Γ. Παπανδρέου στο Χάρβαρντ...

Στις 24 Σεπτεμβρίου στις 16:00 θα πραγματοποιήσει το πρώτο του μάθημα ως καθηγητής στο Harvard, ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.  ...

Στις 24 Σεπτεμβρίου στις 16:00 θα πραγματοποιήσει το πρώτο του μάθημα ως καθηγητής στο Harvard, ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. 
 Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Real News", το πρώτο μάθημα που θα παραδώσει ο ο Γιώργος Παπανδρέου, θα έχει τίτλο, "Ευρωπαϊκή Οικονομική Κατάσταση", αλλά σε αυτό πρόκειται να αναλύσει γενικότερα και το πρόβλημα της Ελλάδας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο πρώην πρωθυπουργός θα παραδίδει ένα μάθημα την εβδομάδα. Η αμοιβή του ορίστηκε στις 20.000 δολάρια για ένα τρίμηνο, ενώ το Πανεπιστήμιο του παραχώρησε και μία νεαρή ασιατικής καταγωγής, ως συνεργάτιδα, προκειμένου να τον βοηθάει.

8 σχόλια

  1. ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ. ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΠΟΜΦΟΛΥΓΑ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι ξενοι ξερουν να αξιολογουν.και που απετυχε εδω τι εγινε και ο ελευθεριος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και ο ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ απετυχαν .παντα ο λαοσ δεν εχει δικαιο παρασιρετε απο διμαφωγους και λαικιστες τυπου ΣΑΜΑΡΑ χθες ΤΣΙΠΡΑ σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά την εμπνευσμένη Διδασκαλία του ανθρώπου των ειδικών αναγκών του τσαλαβουτα της γνώσης αυτού που το Μαστερ του το έγραψε η πρώην Κυπρια γυναίκα του οπως έγραψε στο βιβλίο της το ΧΑΡΒΑΝΤ θα φτάσει στα φοβερά επίπεδα των Ελληνικών Πανεπιστημίων δηλαδή θα γίνει ΧΑΡΒΑΛ( αγγλική μετάφραση του χάρβαλου).

    ΧΑΡΒΑΝΤ-ΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΧΑΡΒΑΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο καθενας μπορει να σχολιαζει οτι θελει και οπως το θελει αφου εχει και την ευθυνη των γραφομενων του. Αυτο ομως που προκαλει εντυπωση ειναι η εμμονη και η ασυστηματικη ενασχοληση αρκετων με τον Παπανδρεου και προσπαθω να καταλαβω το γιατι!!! Μηπως αισθανονται οτι δεν ξεμπερδεψαν με αυτον και κατι τους τρωει??? Για να δουμε... θα φανει στην πορεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 16 Σεπ 2012 6:22:00 μ.μ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .

    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ.

    ΝΟΜΙΖΩ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ;
    ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΘΕΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΥΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΡΑ; Ο ΚΑΤΑΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση