GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δισεκατομμυριούχος έβαλε συνέταιρο το Θεό

Το όνομά του βρίσκεται ανάμεσα στους 100 πλουσιότερους ανθρώπους των ΗΠΑ με την αξία της περιουσίας του ανέρχεται στα 4,5 δις. δολάρια. ...

Το όνομά του βρίσκεται ανάμεσα στους 100 πλουσιότερους ανθρώπους των ΗΠΑ με την αξία της περιουσίας του ανέρχεται στα 4,5 δις. δολάρια.
Εκείνος όμως υποστηρίζει ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της είναι ο Θεός. Σε έναν κόσμο όπου το χρήμα συχνά αναγάγεται σε θρησκεία, ο εβδομηντάχρονος Ντέιβιντ Γκριν κάνει τη διαφορά.
Ο αμερικανός εκατομμυριούχος είναι ιδιοκτήτης μιας μεγάλης αλυσίδας με είδη τέχνης και χειροτεχνίας, η οποία απασχολεί 22.000 υπαλλήλους. Παράλληλα, στηρίζει με τεράστια ποσά χριστιανικά ιδρύματα όπως εκκλησίες και πανεπιστήμια, ενώ όταν πεθάνει το 90% της περιουσίας του επιθυμεί να διαθετεί σε κοινωφελείς σκοπούς.Όπως χαρακτηριστικά λέει “δεν είναι δυνατόν να πιστεύεις στο Θεό τις Κυριακές και να μην ζεις με τον τρόπο αυτό τις υπόλοιπες έξι ημέρες”. .

1 σχόλιο

  1. ΣΩΣΤΟΟΟΣ! ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΕΟ, ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση