GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηράκλειο: Παρίστανε τον αστυνομικό και έκλεβε… κέρματα!

Με ένα απίστευτο περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, οι οποίοι συνέλαβαν 31χρονο...


Με ένα απίστευτο περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, οι οποίοι συνέλαβαν 31χρονο Έλληνα, που προσποιούμενος τον αστυνομικό έκλεβε κέρματα απο τις τσέπες πολιτών στους οποίους έκανε «έλεγχο»!
Όπως γράφει το flashnews.gr σύμφωνα με τις καταγγελίες ενός 28χρονου απο το Μπαγκλαντές και ενος 57χρονου απο την Βουλγαρία ο 31χρονος προσποιούμενος τον αστυνομικό, ζήτησε να τους ελέγξει και έκλεψε απο τον 28χρονο, δύο (!!!) ευρώ, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με αυτοκίνητο.
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 31χρονο.
Από την προανάκριση που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι, το μεσημέρι της 26 Σεπτεμβρίου, ο 31χρονος προσποιούμενος και πάλι τον αστυνομικό, ακινητοποίησε 35χρονο Έλληνα και του έκλεψε απο την τσέπη 23 ευρώ.
Ο 35χρονος αντιλαμβανόμενος ότι ο 31χρονος δεν είναι αστυνομικός, προσπάθησε να πάρει πίσω τα λεφτά του, όμως ο 31χρονος αφού τον χτύπησε διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, μέχρι χθες που συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση