GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κοινός συκοφάντης ο Τσίπρας»

Οξεία επίθεση εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή κατά του Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον για συκοφάντηση. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη, ανα...

Οξεία επίθεση εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή κατά του Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον για συκοφάντηση. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη, αναφέρονται τα εξής: «Ο Τσίπρας να αφήσει τα παραμύθια και τη λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής. Όποιος διαθέτει το παραμικρό στοιχείο εις βάρος μας να το καταθέσει άμεσα στις Αρχές, ειδάλλως είναι ένας κοινός συκοφάντης. Η Χρυσή Αυγή δηλώνει κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση είχε με τον βομβιστή της Σπάρτης. Ο Σύριζα να ασχοληθεί με τις ανομίες του οίκου του, τον φονιά οπαδό του στην τράπεζα της Πάρου και τα τέκνα των στελεχών του που καταδικάζονται για ληστείες ή γλιτώνουν τη σύλληψη κατόπιν επεμβάσεως βουλευτών».

7 σχόλια

  1. Τι είναι τελικά η Χρυσή Αυγή: παραθρησκευτική οργάνωση
    ή Παραστρατιωτικό κόμμα;

    Έχουμε ξεφύγει εντελώς.
    Εντελώς όμως!

    Και ως κράτος, ως πολίτες, ως δημοκρατία, ως πολιτισμός γενικά των νεοελλήνων.

    Όταν ο πεινασμένος πολίτης μπαίνει στην ουρά για να πάρει ένα πιάτο φαί από την εκκλησιαστική επιτροπή της ενορίας του, είναι μια πράξη συμπόνιας και αλληλεγγύης της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης.
    Όταν ένα κόμμα που ψηφίστηκε από ένα κομμάτι του ελληνικού λαού για να συνεισφέρει με
    προτάσεις - λύσεις και όχι με στείρα άρνηση στα προβλήματα της πατρίδας μας, μπαίνει στη λογική του λαικισμού με το να μοιράσει δέκα σακούλες ρύζι και μακαρόνια σε πολίτες που δεν έχουν να φάνε, αμέσως αφήνει την αποστολή του στο κοινοβούλιο και μετατρέπεται σε παραθρησκευτική οργάνωση!

    Στην Τουρκία, εφημερίδες που απευθύνονται σε πλατιά λαικά στρώματα, μοιράζουν κι εκείνες μακαρόνια και ρύζι σε κάθε έκδοσή τους!
    Το ίδιο κάνουν σε διαφορετική παραλλαγή όμως και κάποιες εφημερίδες και στην Ελλάδα.

    Όλοι κάνουν το ίδιο με ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.

    Το κέρδος στη συγκεκριμένη περίπτωση για τη Χρυσή Αυγή και τους θυμωμένους οπαδούς της, είναι περισσότερη συμπάθεια και προφανώς περισσότεροι ψήφοι στις επόμενες εκλογές.
    Με ποιο στόχο όμως;
    Να γίνει ο Μιχαλολιάκος πρωθυπουργός της Ελλάδας και ο οι λοιποί νταβρατισμένοι στρατιώτες του…. υπουργοί;

    Και μετά τι;
    Ποια Ελλάδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας;
    Την Ελλάδα του ‘εγέρθητω’ και της σφαλιάρας;
    Την Ελλάδα της δραχμής και της απομόνωσης;
    Τη Νέα Ελλάδα της καθαρής φυλής και της ανώτερης ράτσας;
    Ουαί!

    Μιχαλολιάκος και ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες, αγκαλιά με τους πρώην αποτυχημένους θεωρητικούς του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν μια ατομική βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας.

    Θα την αφήσουμε να εκραγεί και να παρασύρει το μέλλον των παιδιών μας στην ολοκληρωτική καταστροφή;




    ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ψήφισαν λευκό στο κείμενο καταδίκης των επεισοδίων της Χρυσής Αυγής!!
    - Aπίστευτα πράγματα στη Βουλή!

    Μετά από πρόταση της Νέας Δημοκρατίας η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής κατέληξε σε κείμενο καταδίκης της βίας και των επεισοδίων με πρωταγωνιστές τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής όμως ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ψήφισαν λευκό.

    Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ με το αστείο πρόσχημα ότι στο κείμενο δεν υπήρχε ο όρος ρατσιστική βία και το ΚΚΕ ότι πρέπει να περιμένουμε ώστε τα φαινόμενα να εξεταστούν με ψυχραιμία.

    Όλα αυτά προκάλεσαν την έκρηξη οργής του βουλευτή της Ν.Δ Κ.Γκιουλέκα ο οποίος απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους είπε: "Μα καλά. Σας δέρνουν τους βουλευτές και ψηφίζετε λευκό;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποδοκίμασαν τον πρόεδρο της Helexpo.
    Λίγο πριν ανέβει ο Αλέξης Τσίπρας στο βήμα της ΔΕΘ ακούστηκαν συνθήματα και αποδοκιμασίες εναντίον του Προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Helexpo,
    Πάρη Μαυρίδη.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγνώμη από κ. Μαυρίδη την ώρα που ανέβηκε στην κεντρική σκηνή του Βελλιδείου Συνεδριακού Κέντρου. Δεν πειράζει συμβαίνουν αυτά, απάντησε ο πρόεδρος της Helexpo.

    Δεν ξέρω αν ήταν εκεί ο Πρύτανης της ΧΡΥΣΗΣ τουαλέτας-ρεμούλας
    Μουλόπουλος, να ...αποθεωθεί απο τα ρεμάλια των Απλυτων Μπαχαλάκηδων Καταληψιών του ΑΠΘ -συνιστωσών του Σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΘΕΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ ΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ.ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΕΙΑΣ ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΩΣΑΙΚΟ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ .Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΛΥΤΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΔ: Ο δημαγωγός Τσίπρας οφείλει να δώσει εξηγήσεις για στήριξη σε καταλήψεις και αμαρτωλό ΑΠΘ.

    «Την ώρα που ο κ. Τσίπρας αρχίζει την παράσταση δημαγωγίας στη Θεσσαλονίκη, το κόμμα του τάσσεται υπέρ των καταληψιών δημοσίων κτιρίων της πόλης και στρέφεται εναντίον της Αστυνομίας.

    Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει ξεκάθαρα: Επιμένει να στηρίζει τους καταληψίες και να στρέφεται εναντίον της Αστυνομίας;
    Ναι ή όχι;

    Και κάτι ακόμη: Ο κ. Τσίπρας σπεύδει να δώσει πολιτική κάλυψη στον εκτεθειμένο για προκλητικές σπατάλες κ. Μυλόπουλο.
    Το συμπέρασμα είναι ένα:
    Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει κολλημένος στο χθες και στις παθογένειες, που έφεραν τη χώρα μας στη σημερινή κατάσταση.

    Ο κυριαρχος ρολος της αριστερας στην απαξιωση του ελληνικου πανεπιστημιου.

    Σαν να κατέβηκε πριν 3-4 μέρες από τον πλανήτη Άρη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μας ενημέρωσε ότι η δημόσια παιδεία έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα και πως τα δημόσια πανεπιστήμια είναι πλήρως απαξιωμένα.

    Δε μας είπε βέβαια, ποιο ρόλο έχει παίξει η αριστερά για να φτάσει η παιδεία ως εδώ, με ποιο τρόπο κυριάρχησε σε αυτό τον ιδεολογικό μηχανισμό και πώς έφτασε να είναι το μόνιμο εμπόδιο σε οποιαδήποτε προσπάθεια...ψήφισης νομοσχεδίων που θα άλλαζαν το σκηνικό και θα έδιναν νέα πνοή στα ελληνικά πανεπιστήμια.

    Και βέβαια, λησμόνησε να αναφέρει το γεγονός ότι ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέλημα της αριστεράς εδώ και πολλά χρόνια, ήταν το πώς ΔΕΝ θα καταργηθεί το άσυλο, ώστε να συνεχιστεί εσαεί το (βολικό) σκηνικό της βίας και της ανομίας.

    Το σκηνικό πάνω στο οποίο ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος βασίζει τις ελπίδες του, ώστε να συνεχίσει να κυριαρχεί ιδεολογικά πάνω στα αποκαΐδια ενός θεσμού που ο ίδιος κατέστρεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TO ΞEREIS TO ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΗ.ΘΕΛΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΘΕΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΔΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΥΡΙΖΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΒΟΛΕΥΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ,ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΙ Η ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ Ο ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΝΟΜΟΥΡΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι αγράμματο φασισταριό θεέ μου.. Αυτή είναι η Ελλάδα ρε γαμώτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση