GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φάλαινα επιδεικνύει το μωρό της σε τουρίστες...

Οι τουρίστες και το πλήρωμα ενός σκάφους που πραγματοποιούσε κρουαζιέρα στον στον Κόλπο του Αγίου Ιγνατίου στην Μπάχα Καλιφόρνια του Μεξικού...

Οι τουρίστες και το πλήρωμα ενός σκάφους που πραγματοποιούσε κρουαζιέρα στον στον Κόλπο του Αγίου Ιγνατίου στην Μπάχα Καλιφόρνια του Μεξικού, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πολύ σπάνιο και πολύ τρυφερό θέαμα.
Μία γιγαντιαία γκρίζα φάλαινα, η οποία πρόσφατα είχε γίνει μητέρα, θέλησε να δείξει το μωρό της στους ανθρώπους.
Το κήτος, αφού πλησίασε τη μικρή βάρκα που είχε απομακρυνθεί από το κρουαζιερόπλοιο, βούτηξε κάτω από το μικρό του και να ανασήκωσε με το ρύγχος, επιδεικνύοντάς το!
Η πράξη της προκάλεσε ενθουσιασμό στους επιβάτες της μικρής βάρκας, οι οποίοι άρχισαν να χαϊδεύουν το μικρό φαλαινάκι.
Στην περιοχή γίνονται συνεχώς κρουαζιέρες που δίνουν τη δυνατότητα στους τουρίστες να παρατηρήσουν από κοντά τις φάλαινες. Παρόλο που τα σκάφη δεν επιτρέπεται να πλησιάσουν πολύ τους θαλάσσιους γίγαντες, τα κήτη είναι πλέον εξοικειωμένα με την ανθρώπινη παρουσία και τολμούν να φθάσουν σε απόσταση επαφής από τους τουρίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση