GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τον Νετανιάχου συναντήθηκε ο Π. Παναγιωτόπουλος

Η αμυντική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος αλλά και το θέμα των υδρογονανθράκων, τέθηκαν επί τάπη...

Η αμυντική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος αλλά και το θέμα των υδρογονανθράκων, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση του υπουργού Άμυνας, Πάνου Παναγιωτόπουλου, με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, στην Ιερουσαλήμ.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ, σε δηλώσεις του χαρακτήρισε εποικοδομητική και πάρα πολύ χρήσιμη τη συνάντηση με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.
Τόνισε, μάλιστα, ότι «είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο τις καλές σχέσεις αμυντικής συνεργασίας, μεταξύ των άλλων και στον τομέα της συνεργασίας, στην παραγωγή εξοπλιστικού υλικού, σε κοινά στρατιωτικά προγράμματα, σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις και σε άλλους τομείς».
Η επίσκεψη αυτή, σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας, εντάσσεται στο πλαίσιο δημιουργίας ενός μόνιμου και σταθερού περιβάλλοντος ασφάλειας, καλής γειτονίας, ειρηνικής συνύπαρξης και συνεργασίας στο διεθνές και περιφερειακό περιβάλλον, «για να μπορέσει να αποδώσει η μεγάλη εθνική προσπάθεια που καταβάλλει αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο ο ελληνικός λαός».
«Αυτή την πολιτική, την πολιτική ασφάλειας για τη χώρα μας, είμαι εδώ στο Ισραήλ για να προωθήσω με εντολή του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά» επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτόπουλος.
Σημειώνεται ότι την Πέμπτη ο έλληνας υπουργός Άμυνας θα συναντηθεί με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Άμυνας του Ισραήλ, Εχούντ Μπαράκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση