GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδιά: "Στους παπαροκάδες είπα ότι είμαι αθώα"

Η παπαδιά μέσω του συνηγόρου της, Αποστόλη Λύτρα, διαψεύδει...

Η παπαδιά μέσω του συνηγόρου της, Αποστόλη Λύτρα, διαψεύδει...ότι εξομολογήθηκε στον «παπαροκά» Νεκτάριο Μουλατσιώτη. Όπως υποστηρίζει είχε απλά μια σύντομη συζήτηση μαζί του, κατά τη διάρκεια της οποίας, του είπε ότι είναι αθώα και ότι δεν είχε ανάμειξη στη δολοφονία.
Ακολουθεί ολόκληρη η απάντηση του συνηγόρου της παπαδιάς:
«Την 11 – 9 2012 ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, επισκέφθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, την εντολέα μου, πρεσβυτέρα Θεοδώρα Καρβελά. Μετά την αποχώρηση του Γέροντα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο (blogs), καθώς και στον Τύπο και για την ακρίβεια στην εφημερίδα Espresso, πλειάδα ανυπόστατων και αναληθών πληροφοριών. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Espresso, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα κάτωθι:
''Οι τρεις μοναχοί που επισκέφθηκαν την παπαδιά, στην λίγη ώρα που έμειναν μαζί της, την ρώτησαν σε ήρεμο τόνο, τον λόγο που την οδήγησε να φτάσει σε τέτοιο έγκλημα. Εκείνη, έχοντας χαμηλωμένο το κεφάλι της και χωρίς να τους κοιτάει στα μάτια, δεν απάντησε ευθέως''.
Αμέσως μόλις έλαβα γνώση του ανωτέρω δημοσιεύματος, επικοινώνησα με τον πατέρα Νεκτάριο Μουλατσιώτη, ο οποίος ευθαρσώς μου δήλωσε, ότι ουδέποτε συνέβησαν όσα αναφέρει η εφημερίδα Espresso, αντιθέτως μου μετέφερε ότι η πρεσβυτέρα του δήλωσε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΘΩΑ.
Επίσης ο Γέροντας, μου επισήμανε ότι μετά την επικοινωνία που είχε με την εντολέα μου, θα είναι στο πλευρό της.
Βρισκόμαστε στο στάδιο της προδικασίας, αναμφισβήτητα είμαστε μπροστά στο τραγικό γεγονός της δολοφονίας ενός ανθρώπου, και αυτό που θα πρέπει να απασχολήσει όλους, είναι τα πραγματικά και η ανεύρεση της αλήθειας.
Επιβάλλεται η συγκεκριμένη υπόθεση να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα σοβαρότητα και με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, και στις οικογένειες του θανόντος αλλά και των λοιπών εμπλεκομένων. Αυτή η γυναίκα έχει το δικαίωμα να δικαστεί με βάση τη σχηματισθείσα δικογραφία και τα πραγματικά περιστατικά από τη δικαιοσύνη και όχι από τα δημοσιεύματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση