GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαφωνία υπουργών για τις κουκούλες στις διαδηλώσεις

Αντίθετος με την πρόταση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χαρ. Αθανασίου, να είναι ιδιώνυμο η χρήση της κουκούλας στις διαδηλώ...


Αντίθετος με την πρόταση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χαρ. Αθανασίου, να είναι ιδιώνυμο η χρήση της κουκούλας στις διαδηλώσεις δηλώνει ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτης, στην εφημερίδα REAL NEWS της Κυριακής.
Χαρακτηρίζει την πρόταση «αλυσιτελή» ενώ σημειώνει πως τα προβλήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται στη ρίζα τους καιόχι να επουλώνονται«.

5 σχόλια

  1. Χωρίς κουκούλα επανάσταση δε γίνεται. Η επαναστατική γυμναστική θέλει κατάλληλη στολή και ανάλογο εξοπλισμό, για να κολλήσουμε ένσημα επαναστατοσύνης.

    Τώρα που η σύγκρουση γενικεύεται, θα μας βγάλουν τις κουκούλες; Ας θεραπεύσουν το πρόβλημα στη ρίζα του, εξαλείφοντας τις κοινωνικές αδικίες και τότε δε θα χρειάζεται κουκούλες και εμπρησμοί στη Σταδίου.

    Και το έγκλημα έχει κοινωνικές ρίζες, ας το αντιμετωπίσουμε στις ρίζες του και όχι με ημίμετρα.

    Να κλείσουμε τις φυλακές, τα δικαστήρια και να καταργήσουμε το υπουργείο δικαιοσύνης (έτσι κι αλλιώς, πέρα από τις δηλώσεις των Υπουργών του τι άλλο έχει να προσφέρει πια; αφού το πρόβλημα πρέπει αν αντιμετωπισθεί στη ρίζα του). Τον υπουργό ας τον μεταθέσουμε στο Υπουργείο Παταφυσικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΔ: Ο δημαγωγός Τσίπρας οφείλει να δώσει εξηγήσεις για στήριξη σε καταλήψεις και αμαρτωλό ΑΠΘ.

    «Την ώρα που ο κ. Τσίπρας αρχίζει την παράσταση δημαγωγίας στη Θεσσαλονίκη, το κόμμα του τάσσεται υπέρ των καταληψιών δημοσίων κτιρίων της πόλης και στρέφεται εναντίον της Αστυνομίας.

    Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει ξεκάθαρα: Επιμένει να στηρίζει τους καταληψίες και να στρέφεται εναντίον της Αστυνομίας;
    Ναι ή όχι;

    Και κάτι ακόμη: Ο κ. Τσίπρας σπεύδει να δώσει πολιτική κάλυψη στον εκτεθειμένο για προκλητικές σπατάλες κ. Μυλόπουλο.

    Το συμπέρασμα είναι ένα: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει κολλημένος στο χθες και στις παθογένειες, που έφεραν τη χώρα μας στη σημερινή κατάσταση.


    Ο κυριαρχος ρολος της αριστερας στην απαξιωση του ελληνικου πανεπιστημιου.

    Σαν να κατέβηκε πριν 3-4 μέρες από τον πλανήτη Άρη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μας ενημέρωσε ότι η δημόσια παιδεία έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα και πως τα δημόσια πανεπιστήμια είναι πλήρως απαξιωμένα.

    Δε μας είπε βέβαια, ποιο ρόλο έχει παίξει η αριστερά για να φτάσει η παιδεία ως εδώ, με ποιο τρόπο κυριάρχησε σε αυτό τον ιδεολογικό μηχανισμό και πώς έφτασε να είναι το μόνιμο εμπόδιο σε οποιαδήποτε προσπάθεια...ψήφισης νομοσχεδίων που θα άλλαζαν το σκηνικό και θα έδιναν νέα πνοή στα ελληνικά πανεπιστήμια.

    Και βέβαια, λησμόνησε να αναφέρει το γεγονός ότι ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέλημα της αριστεράς εδώ και πολλά χρόνια, ήταν το πώς ΔΕΝ θα καταργηθεί το άσυλο, ώστε να συνεχιστεί εσαεί το (βολικό) σκηνικό της βίας και της ανομίας.

    Το σκηνικό πάνω στο οποίο ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος βασίζει τις ελπίδες του, ώστε να συνεχίσει να κυριαρχεί ιδεολογικά πάνω στα αποκαΐδια ενός θεσμού που ο ίδιος κατέστρεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΕΣ ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΤΑ ΑΠΑΙΣΙΟΤΕΡΑ ΜΟΥΤΡΑ , ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση