GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λυκουρέντζος: Οι φαρμακοποιοί δεν έχουν λόγους να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις

Σε αυστηρούς τόνους αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας στην κινητοποίηση των φαρμακοποιών, ο οποίος σημείωσε ότι, σε σύσκεψη που έγινε...


Σε αυστηρούς τόνους αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας στην κινητοποίηση των φαρμακοποιών, ο οποίος σημείωσε ότι, σε σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο, παρουσία των προέδρων των ταμείων και του αναπληρωτή υπουργού, αποφασίστηκε να εξοφληθούν οι φαρμακοποιοί εντός του Σεπτεμβρίου και, εντός των ημερών, θα πληρωθούν οι φαρμακοποιοί της Πελοποννήσου, για τον Ιούνιο, ενώ θα λάβουν ακόμη δύο δόσεις, έως τα τέλη του χρόνου.
Οι φαρμακοποιοί δεν έχουν λόγους να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, αφού το υπουργείο, από την πρώτη στιγμή, εργάζεται για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και ανέφερε πως απαιτείται κατανόηση και συνεργασία από όλους, για να αποκλιμακωθεί η ένταση, σημείωσε μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης.
Ο κ.Λυκουρέντζος χαρακτήρισε υπερβολική την επίσχεση των γιατρών, καθώς, όπως είπε, ο ΕΟΠΥΥ πληρώνει τακτικά τους γιατρούς.
Ακόμα, για το ενδεχόμενο μείωσης της κατώτατης σύνταξης του ΟΓΑ, επισήμανε ότι δεν έχει τεθεί επίσημα τέτοιο θέμα από την κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση