GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο πρωθυπουργός δεν έχει καμιά σχέση με την αλήθεια»

Επανάληψη των προεκλογικών του ομιλιών χαρακτηρίζουν με ανακοίνωση τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το περιεχόμενο της ομιλίας του Αντώνη Σ...

Επανάληψη των προεκλογικών του ομιλιών χαρακτηρίζουν με ανακοίνωση τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το περιεχόμενο της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ.
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Ζώης «Μία είναι η αλήθεια, ότι ενώ ο πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί προεκλογικά για παραμονή μας στο ευρώ, διαπραγμάτευση του Μνημονίου και άμεση αποκατάσταση των κοινωνικών αδικιών, από την επομένη της ορκωμοσίας του είχαμε βροχή δηλώσεων για έξοδό μας από το ευρώ, εγκατάλειψη κάθε είδους διαπραγμάτευσης και ολοκλήρωση του σχεδίου δολοφονίας της κοινωνίας με τα μέτρα των 11,8 -τουλάχιστον- δις.
Μία είναι η αλήθεια λοιπόν: ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει καμιά σχέση με την αλήθεια και επειδή κάθε μέρα πείθει όλο και λιγότερους, νιώθει την ανάγκη να την επικαλείται συνεχώς. Η ομιλία του στην έκθεση Θεσσαλονίκης ήταν μία επανάληψη των προεκλογικών του ομιλιών με μία διαφορά, ότι τώρα πια δεν υπάρχει ούτε η ελπίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση