GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρήκε ολοστρόγγυλο αυγό

Όταν η Cassie Greenhill από το Λονδίνο πήγε να φτιάξει μια ομελέτα για τον 14χρονο γιο της ανακάλυψε ότι στα χέρια της κρατούσε ένα πο...

Όταν η Cassie Greenhill από το Λονδίνο πήγε να φτιάξει μια ομελέτα για τον 14χρονο γιο της ανακάλυψε ότι στα χέρια της κρατούσε ένα πολύ σπάνιο αυγό!
Η 32χρονη μητέρα συνειδητοποίησε ότι το αυγό που κρατούσε στα χέρια της και επρόκειτο να σπάσει δεν ήταν σαν όλα τα άλλα.
Το συγκεκριμένο αυγό ήταν… ολοστρόγγυλο!

Οι Βρετανοί αγοράζουν το χρόνο περίπου 11 δισ. αυγά και οι πιθανότητες να βρει κανείς ένα ολοστρόγγυλο αυγό είναι μία στο ένα δισεκατομμύριο!
«Έψαξα στον ίντερνετ για να βρω πόσο σπάνιο είναι να βρει κανείς ένα τέτοιο αυγό και διάβασα ότι ένας σεφ είχε βρει ένα πριν από μερικά χρόνια. Τότε συνειδητοποίησα πόσο σπάνιο ήταν» είπε η ίδια.

Ο σεφ στον οποίο αναφέρεται η Cassie είναι ο James Church, ο οποίος εργάζεται στο εστιατόριο του ξενοδοχείου The Hotel Bristol στο Newquay της Κορνουάλης και ο οποίος είχε βρει ένα στρογγυλό αυγό το 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση