GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

''Η Βούλα Παπαχρήστου είχε παράλληλη σχέση με τον Ηλία Κασιδιάρη''...

O παγκόσμιος πρωταθλητής του κικ μπόξινγκ Λευτέρης Χαχαμίδης μιλάει για τον χωρισμό του με την Βούλα Παπαχρήστου, την πρωταθλήτρια που αποκλ...

O παγκόσμιος πρωταθλητής του κικ μπόξινγκ Λευτέρης Χαχαμίδης μιλάει για τον χωρισμό του με την Βούλα Παπαχρήστου, την πρωταθλήτρια που αποκλείστηκε από την Ολυμπιάδα λόγω ρατσιστικού tweet.
''Η πρώην σύντροφος μου, η Βούλα Παπαχρήστου, διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον Κασιδιάρη, κάτι που κατάλαβα πολύ αργότερα από έναν κρυφό λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μια φωτογραφία που μου εστάλη, από πληροφορίες από άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στα ενδότερα της Χρυσής Αυγής αλλά και μια σειρά από γεγονότα, όπως η "τυχαία" συνάντησή μου με τον αδελφό του βουλευτή έξω από το πατρικό της'' λέει στο Πρώτο Θέμα ο δέκα φορές πρωταθλητής Ελλάδας, Λευτέρης Χαχαμίδης.
Ο ίδιος αποκαλύπτει πως τα έμαθε όλα:' 'Από φίλους που είτε μπορεί να είναι ασφάλεια σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής, είτε επειδή είμαι σε ένα σώμα ασφαλείας και έχω από αυτό το χώρο πολλούς γνωστούς. Κάποια στιγμή ήρθαν στα χέρια μου φωτογραφίες της Βούλας στις οποίες φαίνεται να συντρώγει μαζί με τον αδελφό της και ένα μέλος της Χρυσής Αυγής. Το συγκεκριμένο μέλος είναι ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη, ο Αλέξης.
Οταν μάλιστα είχα πάει στο πατρικό της Βούλας να μαζέψω τα πράγματά μου, είχε έρθει ο ίδιος εκεί με τη δικαιολογία, όπως μου είχε πει η Βούλα, να του δώσει κάποια συμπληρώματα διατροφής. Εκεί δεν μπόρεσα να πιστέψω ότι δεν γνώριζε ποιος ήταν ο Αλέξης Κασιδιάρης. Η στάση του δεν ήταν επιθετική, παρά το γεγονός ότι ανάμεσα σε εμένα και στη Βούλα υπήρχε ένταση''.
Χαριτολογώντας προσθέτει:''Αν με προκαλούσε ο Ηλίας Κασιδιάρης θα του έλεγα με χιούμορ να βάλει γάντια και να έρθει να τα πούμε στο ρινγκ''.

14 σχόλια

  1. Της Αρίας...το κάγκελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μα λα κας άντρας να μιλάει για τα γκομενιλίκια. Τελικά μόνο "μούσκουλα" είναι, γιαυτό και η άλλη τον σούταρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λευτερακι απο μικρος σε θυμαμαι στο σχολειο ολοι σε λεγαμε βλημα και εβγαζες αποθημενα με το καρατε τωρα ξεφτυλιστηκες τελειως.για την δημοσιοτητα εκανες απο τοτε πολλα αλλα τωρα εχς ξιφυγει.περαστικα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγα μην ανεβει στο ριγκ ο Κασιδολαγος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διατυμπανιζει ο μαλακας την περικοκλαδα;;;;; Καλα του εκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οπλοφορούν σχεδόν όλοι οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

    Κάποιος κακεντρεχής θα μίλαγε για αποκατάσταση στο έλλειμμα ανδρισμού, για μεγάλο όπλο - μικρό πουλί κλπ...___________


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικα αυτη εχει πολυ ταλεντο στο πηδημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νέα ήθη, νέα έθιμα!
    Τώρα θα οπλοφορεί και η Βουλή...

    ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ψήφισαν λευκό στο κείμενο καταδίκης των επεισοδίων της Χρυσής Αυγής!!
    - Aπίστευτα πράγματα στη Βουλή!

    Μετά από πρόταση της Νέας Δημοκρατίας η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής κατέληξε σε κείμενο καταδίκης της βίας και των επεισοδίων με πρωταγωνιστές τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής όμως ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ψήφισαν λευκό.

    Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ με το αστείο πρόσχημα ότι στο κείμενο δεν υπήρχε ο όρος ρατσιστική βία και το ΚΚΕ ότι πρέπει να περιμένουμε ώστε τα φαινόμενα να εξεταστούν με ψυχραιμία.

    Όλα αυτά προκάλεσαν την έκρηξη οργής του βουλευτή της Ν.Δ Κ.Γκιουλέκα ο οποίος απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους είπε: "Μα καλά. Σας δέρνουν τους βουλευτές και ψηφίζετε λευκό;"

    ..χωρίς πάντως να πάρει απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φαινεται δεν εχει πηδιχτει με μαυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να ανεβεις στο ριγκ πρπει να χεις @@ ,και ο Κασιδιαρης "ανεβαινει" μονο στα χωραφια για να κρυφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα ανεβει στο ριγκ ο Κατσιδιαρης αλλα μονο αν θα εχει αντιπαλο την Λιανα Κανελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. - Η Χρυσή Αυγή (και οι διασπάσεις της - μην ξεχνιόμαστε) έχει τσαμπουκά και οι χρυσαυγίτες είναι οι μόνοι που μπορούν να "καθαρίσουν τη χώρα".
    Σιγά τους μάγκες! Όλες τις δολοφονικές επιθέσεις και τα μαχαιρώματα τα έχουν κάνει στους πιο φιλήσυχους κι αδύναμους από τους μετανάστες (Μπαγκλαντεσιανούς, Πακιστανούς, Αφγανούς, Ινδούς, Ιρακινούς). Είδατε να τα βάζουν με Σομαλούς, Σουδανούς ή Νιγηριανούς που ανάμεσα τους δρουν συμμορίες με οπλισμό κι είναι και πιο γεροδεμένοι; Για Ρώσους και Αλβανούς ούτε συζήτηση... Αντιθέτως όλο κολλητιλίκια με τις μαφίες τους είναι. Και φυσικά, μια-δυο φορές που πήγαν να τα βάλουν με Ρομά και βγήκανε κάτι καραμπίνες, έγιναν όλοι Γιουσέιν Μπολντ (ή μάλλον Κεντέρηδες, ο αλλος είναι μαύρος και ξένος).




    - Η Χ.Α. θα διώξει τους ξένους εργάτες, γιατί παίρνουν τις δουλειές των Ελλήνων. Και γι' αυτό θα χτυπήσει αλύπητα όποιον φταίει γι' αυτό.
    Άντε, ρε, από δω! Στη Λακωνία, τη Μανωλάδα κι αλλού, που χωρίς τους "βρωμιάρηδες" δεν μαζεύονται φράουλες, πορτοκάλια, ελιές κ.λπ., κανέναν δεν διώξανε ποτέ, ειδικά τις περιόδους που υπάρχουνε δουλειές. Κάτι Ινδούς από κοτοπουλάδικα μαχαιρώνουμε σκόρπια άμα λάχει, κανένα μαλάκα όμως Ελληνάρα βιομήχανο, που πήρε την επιχείρησή του στη Βουλγαρία ή έχει στη δούλεψή του εκατοντάδες ανασφάλιστους ξένους και κακοπληρωμένους Έλληνες, δεν είδα να του ρίχνουνε καμιά σφαλιάρα.




    - Η Χ.Α. νοιάζεται και στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις και τα ελληνικά προϊόντα, για να μην πηγαίνουν τα λεφτά μας στις τσέπες των ξένων.
    Εδώ γελάμε! Τα μπλουζάκια τους τα παραγγέλνουνε στην Τουρκία, έχουνε συμβάσεις για εκπτώσεις σε ρούχα και παπούτσια με τη NIKE και την ADIDAS, τα τρόφιμα που μοιράζουνε στα ανεκδιήγητα τηλεοπτικά τους σόου "αλληλεγγύης" τους τα δώσανε οι Γερμαναράδες του LIDL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. The best way to Organize Some sort of Video Convention In Locations

    Also visit my webpage :: wrap

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. The Brand new Nissan Navarra

    Here is my page :: thirst []

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση