GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δίδυμο" με τον Γ. Μιχελάκη (στη ΝΔ) ο Ν. Κακλαμάνης...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. Κατά της ιδιωτικοποίησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου τάχθηκε, μιλώντας στη Βουλή, ο βουλευτής...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.

Κατά της ιδιωτικοποίησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου τάχθηκε, μιλώντας στη Βουλή, ο βουλευτής (και πρώην εκπρόσωπος Τύπου) της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης συνεχίζοντας τις διαφοροποιήσεις του από την κυβερνητική γραμμή. Ανάλογες απόψεις για το ΤΤ διατύπωσε και ο Νικήτας Κακλαμάνης. Μάλιστα οι δύο τους εξέφρασαν (χωρίς να δοθεί δημοσιότητα στο γεγονός) κοινές απόψεις κατά των νέων περικοπών, στη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. Αυτή η συμπόρευση έχει ενδιαφέρον εν όψει της κατάθεσης και κυρίως της ψήφισης των νέων μέτρων τις επόμενες ημέρες.

2 σχόλια

  1. Αρχίζουν τα όργανα Αντώνη!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανοιχτή πόρτα προς ΣΥΡΙΖΑ
    από ..Καμμένο.

    Ορθάνοιχτη άφησε την πόρτα της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της 77ης ΔΕΘ. «Δεν έχω πει ότι με τον κ. Τσίπρα δεν θα συνεργαστώ ούτε νεκρός», δήλωσε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε ερώτηση του «Ελεύθερου Τύπου».
    Παραδέχθηκε ότι υπάρχουν διαφορές με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα επιδιώξει να βρεθεί κοινή συνισταμένη με όλα τα κόμματα, με εξαίρεση τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, με στόχο τη δημιουργία «εθνικής διακυβέρνησης».
    «Ακόμη και χωρίς να γίνουν εκλογές»..είπε!!!!

    - ότι δικιο και να ειχε ο Καμμενος, το χανει με αυτή την δηλωση. Δηλαδη εχει κοινα σημεια με την Ακρα Μουσουλμανική Αριστερά και μπορει να συνεργαστεί???

    Bέβαια ο ΜΠΟΥΛΗΣ Καμμένος δεν θέλει να έχει σχέση με πατριώτες, ενώ με τον σταλινικὀ και αντεθνικό ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί συνεργασία, διότι προφανώς, συμφωνεί σε βασικά σημεία της πολιτικής του, όπως η απόδοση της ελληνικής ιθαγενείας σε εκατομύρια ξένους.

    Ο Καμμένος έχει ένα κοινό με τον Τσίπρα: Είναι και οι δυο γιοί επιχειρηματιών και δεν έχουν εργαστεί στη ζωή τους.

    Στους εξαρτημενους ΑΕροψεκασμένους ελληνες κανει κουμαντο εδω και καιρο η πτερυγα του Αρματος Πολιτων που απαρτιζεται απο Τροτσκιστες και πασης φυσεως ..Αριστερους του κώλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση