GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέρενς Κουίκ: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν δεχόμαστε απειλές»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ , απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Νέγρη του ρα...


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Νέγρη του ραδιοφωνικού σταθμού της Σάμου «2000fm» και διαχειριστή της δημοσιογραφικής ιστοσελίδας «aegaio.blogspot.gr», σχετικά με δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας αναφερόμενο στην υπόθεση του «τουρκόγλωσσου χάρτη της Σάμου» και τις απειλές του Τούρκου δημοσιογράφου-εκδότη του χάρτη για μηνύσεις, δήλωσε τα εξής:
«Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο για το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας. Και ούτε με αφορούν οι απειλές για μηνύσεις. Ούτε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ούτε εγώ προσωπικά δεχόμαστε τέτοιες φοβέρες.
Η Ερώτησή μου προς τους τέσσερις Υπουργούς της ελληνικής κυβέρνησης είναι διατυπωμένη πολύ προσεκτικά και εξυπηρετώντας τα εθνικά μας συμφέροντα.
Απαντήσεις περιμένω και θα αποδεχθώ μόνο από τους αρμόδιους Υπουργούς στους οποίους απευθύνθηκα και από κανέναν άλλον.
Πάντως, μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι μέχρι αυτή τη στιγμή επικρατεί απόλυτη σιωπή από πλευράς του Δημάρχου της Σάμου.
Επίσης, δηλώνω κατηγορηματικά ότι ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Τομεάρχης Εξωτερικών του Κινήματος, θα πράττω το αυτονόητο καθήκον μου σε ό, τι έχει σχέση με τα εθνικά μας θέματα και μάλιστα σε εποχές όπου πολλαπλασιάζονται οι μεθοδεύσεις της Άγκυρας και στην περιοχή του Αιγαίου και στην περιοχή της Θράκης και στο θέμα της προώθησης των λαθρομεταναστών από τα παράλια της Τουρκίας στην πατρίδα μας και στο ζήτημα της ΑΟΖ, αλλά βεβαίως και στο θέμα της Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση