GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ν. Δένδιας: Δεν είμαι τέκτονας

Ότι «δεν είναι τέκτονας», καθώς επίσης και ότι δεν έχει «αποφασίσει να τα βροντήξει» αναφέρει μέσω του twitter ο υπουργός Δημόσιας Τάξ...

Ότι «δεν είναι τέκτονας», καθώς επίσης και ότι δεν έχει «αποφασίσει να τα βροντήξει» αναφέρει μέσω του twitter ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας απαντώντας σε φήμες κυκλοφόρησαν μέσω του διαδικτύου αλλά και ορισμένων ΜΜΕ.
«Είμαι Έλληνας, χριστιανός ορθόδοξος, πατέρας 2 παιδιών, εγγονός και δισέγγονος ιερέα και ναι έχω αρκετούς φίλους τέκτονες, καθώς στην Κέρκυρα ο τεκτονισμός έχει μεγάλη παράδοση. Αλλά ο ίδιος δεν είμαι τέκτονας», αναφέρει στο tweet του ο υπουργός.
Σε άλλο tweet, κάνει αναφορά στα περί παραίτησής του λέγοντας: Διαβάζω τα περί παραίτησής μου και γελάω. Δεν έχω αποφασίσει να τα “βροντήξω”. Δεν εγκαταλείπω τη θέση που μου εμπιστεύθηκαν, όσο και να το εύχονται ορισμένοι. Προς το παρόν θα συνεχίσουν να με βρίσκουν μπροστά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση