GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τα μέτρα πρέπει να ”κλείσουν” το συντομότερο»...

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τις  συναντήσεις, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας τόνισε ότι πρέπει τα μέτρα να «κλείσουν» τ...

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τις  συναντήσεις, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας τόνισε ότι πρέπει τα μέτρα να «κλείσουν» το συντομότερο δυνατό.
Σχολιάζοντας τα περί ενστάσεων της τρόικας για τις προτάσεις της κυβέρνησης, ο υπουργός είπε: «Έντονες ενστάσεις δεν θα το έλεγα. Συζήτηση γίνεται για να καταλήξουμε στο άριστο μείγμα των μέτρων», και συμπλήρωσε ότι τα μέτρα που δεν έχουν γίνει αποδεκτά είναι «λίγα».

5 σχόλια

  1. γιατί ;;
    ποιος σε κυνηγάει ;;

    πες μας please !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η κασα για σενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ !!!
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΑΙ ΔΕΚΑΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΡΙΧΙΑ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙ
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφου εφυγε ο ΓΑΠ, ξαφνικα ολοι ανακαλυψαν οτι τα μετρα τα επωδυνα ναι μεν ειναι ασηκωτα αλλα αναγκεια να εφαρμωστουν ενω τοτε επι ΓΑΠ ητανε ασκοπα, τιμωρητικα, χωρις ελπιδα, επιλογη κυβερνητικη και οχι απατηση της Τροϊκα και ενα σωρο αλλες μαλακιες. Ναι μπορει να ειναι ετσι αλλα αν ναι τοτε ητανε και τοτε ή μονο τωρα?? Δεν υπερασπιζομαι κανενα γιατι οταν μου κοβουν χηματα ειναι κακο πραγμα οποιος και αν κυβερνα αλλα γαμω το φελεκι μου δεν πρεπει καποτε σε αυτη την Χωρα να σταματησουμε να κοροϊδευομαστε μεταξυμας??? Ξαφνικα τα κωλοκαναλα κλπ μεσα βλεπουν την αναγκαιοτητα των μετρων, και τι καλη ειναι η κυβερνηση που τα παιρνει με σθενος ενω θυμαστε τοτε τι σαματα δημιουργουσαν καθε 8 το βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση