GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αριστερή οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Σουλτανγκαζί

Την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε σήμερα σε αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης ανέλαβε η τούρκικη αριστερή οργ...

Την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε σήμερα σε αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης ανέλαβε η τούρκικη αριστερή οργάνωση DHKP-C, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα προσκείμενη στη συγκεκριμένη οργάνωση. Από την επίθεση έχασε τη ζωή του ένας αστυνομικός.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ένα από τα μέλη του Επαναστατικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Κόμματος-Μετώπου DHKP-C έκανε τη σημερινή επίθεση στο προάστιο Σουλτανγκαζί. Η οργάνωση έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον ακόμα μία επίθεση στο παρελθόν στην Κωνσταντινούπολη.
Μέχρι στιγμής δεν είναι δυνατόν να επαληθευτεί η αυθεντικότητα της ανακοίνωσης. Υψηλόβαθμος αξιωματικός των υπηρεσιών ασφαλείας, όμως, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι οι τουρκικές αρχές πιστεύουν ότι για την επίθεση ευθύνεται πράγματι η οργάνωση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση