GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικαιώθηκε η Τζένιφερ Λοπέζ για ταινία που αφορούσε τον πρώτο γάμο της...

Η Τζένιφερ Λοπέζ δεν θα χρειαστεί τελικά να πληρώσει εκατομμύρια δολλάρια, προκειμένου να μην κυκλοφορήσει μία ταινία που θα αφορούσε το...


Η Τζένιφερ Λοπέζ δεν θα χρειαστεί τελικά να πληρώσει εκατομμύρια δολλάρια, προκειμένου να μην κυκλοφορήσει μία ταινία που θα αφορούσε τον πρώτο γάμο της με τον Οjani Noa.
 To φιλμ, του οποίου παραγωγός ήταν η Claudia Vazquez, θα είχε τίτλο ''Οφείλω στην JLo''. Η παραγωγός είχε κινηθεί δικαστικά εναντίον της Λοπέζ και της ζητούσε 10 εκατομμύρια δολλάρια, επειδή παρενέβαινε στην δημιουργία της ταινίας.
Στην αρχή η παραγωγός είχε δικαιωθεί από δικαστήριο στο Λος Άντζελες. Την Δευτέρα όμως το δευτεροβάθμιο δικαστήριο αποδέχθηκε την άποψη της σταρ.
Όσο για την ιστορία του ζευγαριού έχει ως εξής:  παντρεύτηκαν το 1997. Τον επόμενο χρόνο χώρισαν, παρέμειναν όμως συνιδιοκτήτες ενός εστιατορίου. Ύστερα από κάποιες διενέξεις, ήρθαν σε συμβιβασμό το 2004, βάσει του οποίου ο Νοa δεν έπρεπε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την μεταξύ τους σχέση, για τα οικονομικά τους και να μην δυσφημεί την πρώην σύζυγό του. Ο Νοa όμως άρχισε να γράφει ένα βιβλίο για τον γάμο τους.
 Η Λοπέζ τότε κινήθηκε δικαστικά εναντίον, με αποτέλεσμα ο Noa να υποχρεωθεί να της καταβάλει το ποσό 550.000 δολλάρια. Από εκεί προέκυψε και ο τίτλος της επίμαχης ταινίας '' Οφείλω στην JLo''.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση