GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφτασαν στη Λεμεσό και τους καλωσόρισαν στην Τουρκία

Τρεις χιλιάδες επιβάτες του υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου «Κόστα Ατλάντικα» έγιναν δεκτοί στη Λεμεσό με φυλλάδιο το οποίο μοίρασαν ο...

Τρεις χιλιάδες επιβάτες του υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου «Κόστα Ατλάντικα» έγιναν δεκτοί στη Λεμεσό με φυλλάδιο το οποίο μοίρασαν οι υπεύθυνοι του πλοίου και έγραφε «Καλωσορίσατε στην Τουρκία, να έχετε μια απολαυστική παραμονή στη Λεμεσό».
Αντιπροσωπεία του δήμου Λεμεσού, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Σάββα Στούμπα, που βρισκόταν στο λιμάνι, με αφορμή την έναρξη δρομολογίων του «Κόστα Ατλάντικα» από τη Λεμεσό για τη Μεσόγειο, αρνήθηκε να ανέβει στο κρουαζιερόπλοιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας και αποχώρησε.
Οι υπεύθυνοι του υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου έκαναν λόγο για τυπογραφικό λάθος και απολογήθηκαν. Οι ίδιοι απέδωσαν το λάθος σε μπέρδεμα, καθώς ο επόμενος σταθμός του κρουαζιερόπλοιου είναι η Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση