GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέχρι πότε θα αντέξουμε;...

Απότο http://harrytsopanos.blogspot.com . Η Γενοκτονια προχωραει Με σχεδιο και προγραμμα προχωραει η γενοκτονια του λαου μας,ολα τα συ...

Απότοhttp://harrytsopanos.blogspot.com.

Η Γενοκτονια προχωραει

Με σχεδιο και προγραμμα προχωραει η γενοκτονια του λαου μας,ολα τα συμφωνημενα μετρα και η ελειψη κοινωνικης προνοιας οδηγουν μαθηματικα στον θανατο χιλιαδες ανθρωπους καθε ηλικιας.
Η Τρικυβερνηση ακαθεκτη θα νομοθετησει ακομα χειροτερα μετρα και δεν θα ειναι τα τελευταια.

Η κλοπη του ελαχιστου εισοδηματος των εργαζομενων και συνταξιουχων θα ολοκληρωθει με την καταργηση του αφορολογητου των 5000 ευρω και αυτο σημαινει οτι θα πληρωνουν φορο ακομα και οι συνταξιουχοι των 340 ευρω τον μηνα,η αντικατασταση των φαρμακων με γενοσημα θα βαλει ακομα ενα χερι βοηθειας στην μειωση του προσδοκιμου ζωης καθε ασθενη αφου συμφωνα με μελετες αυτα μειωνουν κατα 5-7 ετη την ζωη του.
Η αυξηση των οριων ηλικιας θα βοηθησει ωστε ακομα και οσοι κατορθωσουν να φτασουν να παρουν την πενιχρη ...και αν... συνταξη θα την παρουν απλα για να ζουν οσο ζησουν κατω απο το οριο της φτωχειας και να πεθανουν μεσα σε αυτην.

Η ανεργια θα ξεκαθαρισει το τοπιο μιας και πολλοι ηδη αυτοκτονουν μην εχοντας αλλη ελπιδα να περιμενουν,σημερα αυτοκτονησε ενας 34χρονος ανεργος ενω ενας 40χρονος πατερας δυο παιδιων πεθανε απο ανακοπη οταν του ανακοινωθηκε η απολυση του,προστιθενται και αυτοι στον μακρυ καταλογο οσων εχουν χασει την ζωη τους τα τελευταια χρονια απο τα αποτελεσματα της πολιτικης των διαχειριστων της κρισης.

Σαν να μην φτανουν ολα αυτα αυξησαν απο 3 σεντς σε ενα ευρω και περισσοτερο την κληση για ραντεβου σε γιατρο του εοπυυ,αυξανουν σε λιγο τα εισητηρια στα μμμ και φυσικα θα κανουν οτιδηποτε δυνατον ωστε να κλεψουν και το τελευταιο ευρω απο τις τσεπες οχι αυτων που τα εχουν αλλα απο αυτους που μπορουν να τα κλεψουν.

Η αυξηση της τιμης του πετρελαιου θερμανσης θα δωσει την χαριστικη βολη σε οσους δεν εχουν να το πληρωσουν και ελπιζω τουλαχιστον να μην εχουμε δεκαδες νεκρους γεροντες η παιδια απο την ελειψη της τον χειμωνα που μας ερχεται ειδικα σε περιοχες που η θερμοκρασια κατεβαινει σε επιπεδα σηβηριας.

Ολα αυτα για να σωθει το κρατος?Οχι.
Ολα αυτα γιατι το σχεδιο δεν ειναι να σωθει το κρατος,το σχεδιο ειναι να φτωχοποιησουν τον λαο,το σχεδιο ειναι να ξεπουλησουν την περιουσια του και να τον εχουν υποδουλο να εργαζεται η να πεθαινει με μισθους και συνταξεις πεινας.

Αυτη ειναι η σωτηρια που μας ετοιμαζουν οι προδοτες της χωρας,το θεμα ειναι οτι εμεις περιμενουμε ανεμελα να ερθει,υπομονετικα καθομαστε και περιμενουμε να αλλαξει κατι απο μονο του.

Δεν θα αλλαξει,οι εντολες τους ειναι σαφεις.
Τις νοιωθουμε καθε μερα που το μαχαιρι μπαινει στο κοκκαλο...οχι αυτων που κατακλεψαν την χωρα αλλα το δικο μας.

Μεχρι ποτε θα αντεξουμε? 

18 σχόλια

  1. ο χυδαίος Γιούφτος τσομπάνης
    αναγούλιασε και έκανε εμμετό
    το μίσος του.
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στον πούστη...Χάρυ
    της κωλοαριστεράς και της πρωκτικής προόδου
    -------------------

    Η Χυδαία Αριστερά...Στην αρχή ξεκίνησε σαν εφηβικό ξέσπασμα, μια αντίδραση που βασίστηκε στην ανωριμότητα του μαθητικού κόσμου ο οποίος είχε στερηθεί -όπως και εξακολουθεί να στερείται - στοιχειώδους εκπαίδευσης στα χέρια απόφοιτων της "παγκόσμιας φοιτητικής σταθεράς" (του ιερού πενταρακίου) των ανύπαρκτων πανεπιστημιακών μας δομών.

    Μετά, κολακεύτηκε και ανδρώθηκε από τους ιέρακες του εγχώριου πολιτικού συστήματος που καλόμαθαν με το παιχνιδάκι του Πολυτεχνείου και χάρηκαν όταν είδαν ότι μπορούσαν να ξαναστίψουν τη νεολαίικη λεμονόκουπα, σε συνθήκες δημοκρατίας αυτή τη φορά.

    Έτσι, οι πολιτικοί μας ιέρακες τους έταξαν στέιτζ, έταξαν άσυλο, έταξαν ασυδοσία, έταξαν σίγουρους μισθούς κι εγκλώβισαν στα χρυσά κλουβιά του ελληνικού σοβιέτ και τους γονείς και τις οικογένειες με δόλωμα τα μαθητούδια.


    Και φτάσαμε στο σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΕΕΠ!

    ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ..ΜΕ ΕΝΑ ΓΙΟΥΦΤΟ

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ..ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ψυχοπαθη ΜΠΑΣΤΡΑΡΔΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συχεχεια..στον Χάρυ της πρωκτικής Αριστεράς και της κωλοπροόδου της
    --------------------------------

    Στη Χυδαία Αριστερά.

    Στην Αριστερά που παρέχει στέγη στα ορφανά του κρατικοδιαιτισμού, στους δημοσίους υπαλλήλους της τεμπελιάς, σε ότι πιο παλιό, σάπιο και σκουριασμένο. Και βέβαια δε θα ήταν χυδαία αν σταματούσε εκεί. Θα ήταν απλώς δημαγωγούσα.

    Είναι χυδαία γιατί σε μια ώρα δύσκολη και κρίσιμη παίρνει στα χέρια της την ελπίδα, την ντύνει με ψεύτικα χρυσόχαρτα της "καταγγελίας του Μνημονίου", με πελώρια ψέμματα της "επαναδιαπραγμάτευσης του Δανείου", με ψευτο-κουτσαβακισμούς επιπέδου παρακρατικών του '50 απέναντι σε εταίρους και συμμάχους. "Θα πάμε και θα τους πούμε...". Ποιοι θα πάτε; Σε ποιους;

    Είναι χυδαία γιατί αρθρώνει λόγο αντίστοιχο ψεύτρας δούλας του συστήματος που υποτίθεται ότι θέλει να πολεμήσει:"δε χρειάζεται να αλλάξεις κάτι αφέντη λαέ...όλοι οι άλλοι είναι λάθος. Όχι εσύ!" Κι όσο ο λαός δεν αλλάζει με μπροστάρηδες τους ηγέτες του τόσο βυθίζεται στο βούρκο και στο τέλμα. Και δώστου να τάζει "όχι απολύσεις" και δώστου να τάζει "αξιοπρέπειες".

    Ποιος μιλά για αξιοπρέπεια; Εκείνος που χειροκρότησε το χτίσιμο γραφείων καθηγητών; Εκείνος που υπέθαλψε την καταστροφή, τη βία και την κατάληψη;
    Εκείνος που παρότρυνε το κλείσιμο των δρόμων;

    Είναι χυδαία γιατί κολακεύει, κλαψουρίζει που δεν την συναντά η Ευρώπη, υστεριάζει και αυτοδιεγείρεται που μαζεύει τριγύρω της τους άλλοτε ισχυρούς του ψευτο-συνδικαλισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακούγοντας τη Χυδαία Αριστερά, νομίζει κανείς ότι ο χρόνος γύρισε πίσω και θα ξεπεταχτεί ως άλλος Γιώργος Θαλάσσης, με κάποια βουλευτίνα του να παριστάνει την Κατερίνα και το "Σπίθα" και θα πολεμήσει τους κατακτητές.
    Θα ηρεμήσει τα σκυλιά με ένα σφύριγμα και θα επιτεθεί στο σκοπό που φυλάει το Θησαυροφυλάκιο της Ευρώπης!

    Με όρους ρομαντικού μυθιστορήματος του '40, απευθύνεται με χυδαιότητα σε ένα λαό που υποφέρει και χρειάζεται προσανατολισμό, υποσχόμενος το οικονομικό-πολιτικό "νερό του Καματερού"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, είναι Χυδαία Αριστερά.

    -Τίποτα δε μας είπε για τους χιλιάδες υπαλλήλους της Βουλής

    -Τίποτα δε μας είπε για χιλιάδες επίορκους υπαλλήλους του Δημοσίου

    -Καθόλου δεν τον ενοχλεί που έχουμε ΟΚΤΩ κανάλια κρατικά

    -Καμία αναφορά σε ΔΕΚΟ των 17 και 18 μισθών σε περίοδο κρίσης

    -Τι κι αν εν έτει 2012, εμείς έχουμε ακόμα Πανεπιστήμιο σε κάθε ραχούλα, στρατόπεδο
    κι από μια στρατιωτική μπάντα σε κάθε νομό!
    Όλα χρειαζούμενα!

    -Δεν τον νοιάζει που ακόμα και σήμερα χιλιάδες θυγατέρες συνταξιούχες και άγαμες μπορούν να αποκατασταθούν με 40ρηδες συνταξιούχους του Δημοσίου!

    Το μόνο που νοιάζει τη Χυδαία Αριστερά είναι η κουτάλα του κρατικού προϋπολογισμού, η γοητεία της εξουσίας, η δύναμη του διορισμού.

    Κι επειδή εκτός από Χυδαία είναι και αμόρφωτη κι αγράμματη Αριστερά ας ψάξει να βρει ποιος έγραψε:

    "«οι δημόσιοι υπάλληλοι…φρικιαστικό
    παρασιτικό σώμα, που τυλίγεται σα δίχτυ στο σώμα της …κοινωνίας και φράζει όλους τους πόρους της.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΨΑΞΕ...χυδαίε κωλάνθρωπε, στον πρωκτό σου πρώτα

    τσομπανη όνομα και πράγμα, πρωκτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειστε διεφθαρμενοι ελληναραδες και τιποτα αλλο,ειστε κλεφτοκοταδες και ανοητοι,καλοκλεψατε και τωρα υποστηριζετε τα κλεφτοκομματα που σας αφησαν να το κανετε,Δεν ημουν ποτε ουτε αριστερος ουτε δεξιος ουτε οπαδος,τα προβατα σαν εσας ζητανε καταφυγιο σε κομματα γελιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΣ ΛΟΧΑΓΟΥΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΡΡΗ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ

    ΣΥΝΤΟΜΑ
    ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η θλιβερή επέτειος της φούσκας του χρηματιστηρίου

    Ήταν σαν σήμερα, πριν από δεκατρία χρόνια.
    Στις 17 Σεπτεμβρίου του 1999 η χρηματιστηριακή φούσκα του Σημίτη,
    που είχε κάνει εκατομμύρια αδαείς Έλληνες να παραλογίζονται νομίζοντας ότι το χρηματιστήριο είναι μια τράπεζα που τους δίνει επιτόκιο για τα χρήματά τους... 20% την εβδομάδα (!), έφτασε στο απόγειό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι ρε καθίκι, σάπιας μήτρας γέννα, η αριστερά κυβέρνησε όλα αυτά τα χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 7,41 σαπιας μητρας γεννα εισαι μονο εσυ,βλεπεις να υποστηριζει η αναρτηση την γεξια η υην αριστερα>?Οχι γιατι ειναι μαζι με ολους τους αλλους(αν δεν ειστε ενας)τυφλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  14. Από τη νυχτερινή προσευχή του Τσίπρα:
    ...και βόηθα Θεούλη Αλλάχ
    να τα πάει καλά η κυβέρνηση, να μην έχουμε φασαρίες και μη γίνουν εκλογές σύντομα.

    Γιατί αν γίνουν εκλογές και βγω πρωθυπουργός και καταλάβουν οι Ελληνες ότι τίποτα απ ότι λέω δε μπορεί να γίνει, μαύρο φίδι που μ έφαγε.
    Θα με κάνουν στιφάδο και θα με φάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. TH LES RE KARIOLI O MONOS IPEF8INOS EINAI O XONTROS POU LIPI APO TO PANELANTE GAMISOU KARIOLI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  16. Βρείτε τις διαφορές...

    Το είδα στο facebook και πράγματι έχει μεγάλη διαφορά !!!

    Η υπέργηρη βασίλισσα έχει ακόμα και τώρα δυνατό χέρι ...

    Αντιθέτως ο επαναστάτης κούρασε το χέρι του κουνώντας τις κόκκινες σημαίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΤΟ ΑΠΛΗΣΤΟ ΑΥΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΘΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΥΒΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ,Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΟΝΟΜΙΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΠΡΕΛΑΤΟ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΕΣ ΚΟΝΟΜΙΣΙΕΣ .ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ε, ΌΧΙ!
    Δεν έχει το θεό του ο Βρούτσης!

    Καταργεί την ειδική σύνταξη των Μανώληδων που είχε θεσμοθετήσει ο Μεταξάς!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Νομοθετική ρύθμιση με την οποία καταργείται η καταβολή ειδικής σύνταξης λόγω συνδικαλιστικής ιδιότητας από την 1η Νοεμβρίου 2012, προωθεί η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και στους Μανώληδες και Πολυζωγόπουλους επικρατεί πανικός.

    Έτσι εξηγείται ο αφηνιασμένος Μανώλης που κάθε μέρα μπινελίκωνε τον Βρούτση...

    Επί μέρες ακούμε και βλέπουμε να ξεδιπλώνετε από διάφορα δημοσιογραφικά, πολιτικά και εν μέρη συνδικαλιστικά κέντρα ένας πόλεμος λάσπης κατά του υπουργού εργασίας Γιάννη Βρούτση.

    Και δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε γιατί ένας νέος επαρχιώτης βουλευτής που δεν προέρχεται από κανένα πολιτικό τζάκι όπως ο Γιάννης Βρουτσης δέχεται αυτόν τον πόλεμο λάσπης.

    Τελικά σήμερα το μεσημέρι λύθηκε η απορία μας καθώς διαβάσαμε ότι...με απόφαση Βρούτση καταργείται από την 1η Νοεμβρίου
    ______η συνδικαλιστική σύνταξη
    που έπαιρναν οι ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ
    ____________________________
    εκμεταλλευόμενοι μια Μεταξική διάταξη για να γυρίζουν τα κανάλια και τα ραδιόφωνα και να παριστάνουν τους προστάτες του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση