GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα πρόθυρα … νευρικής κρίσης εξαιτίας των διακοπών ρεύματος!

«Κόκκινο» πιάνει η αγανάκτηση των πολιτών στο Ηράκλειο εξαιτίας των αλλεπάλληλων διακοπών ρεύματος ως αποτέλεσμα του πεπαλαιωμέν...


«Κόκκινο» πιάνει η αγανάκτηση των πολιτών στο Ηράκλειο εξαιτίας των αλλεπάλληλων διακοπών ρεύματος ως αποτέλεσμα του πεπαλαιωμένου δικτύου της ΔΕΗ και των υψηλών ποσοστών υγρασίας!
Η κατάσταση αυτή , μάλιστα, σε συνδυασμό με τη σκόνη που κάθισε στα σύρματα της ΔΕΗ έχουν δημιουργήσει ένα «εκρηκτικό» μείγμα! Από χθες, η Πυροσβεστική έχει κληθεί από χθες σε πολλές περιπτώσεις ενώ το τηλεφωνικό κέντρο έχει πάρει κυριολεκτικά «φωτιά» από τα τηλεφωνήματα των αγανακτισμένων πολιτών!
Οι διακοπές ξεκίνησαν από χθες το απόγευμα και συνεχίζονται . Πριν από λίγο, σημειώθηκε έκρηξη του μετασχηματιστή της ΔΕΗ στην Τύλισσο και πολλά σπίτια είναι δίχως ρεύμα!

1 σχόλιο

  1. ΑΠΛΗΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΠΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση