GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ για τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών

Σε «καλό κλίμα» έγινε η συνάντηση των τριών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, σύμφωνα με πηγές του ΠΑΣΟΚ. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν...

Σε «καλό κλίμα» έγινε η συνάντηση των τριών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, σύμφωνα με πηγές του ΠΑΣΟΚ.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι υπάρχει πρόβλημα από την πλευρά της τρόικα σχετικά με μέρος της εισήγησης του οικονομικού επιτελείου που αφορά σε μέτρα ύψους περίπου 2 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όσον αφορά στο «κομμάτι» για τους μισθούς, τις συντάξεις και τα επιδόματα, οι αντιπροτάσεις του ΠΑΣΟΚ «δεν έχουν απορριφθεί από την τρόικα και συζητούνται».
Όσον αφορά τις προτάσεις της ΔΗΜΑΡ, αναφέρθηκε ότι δεν υπάρχει ταύτιση με αυτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά «υπάρχει μια κοινή κατεύθυνση σε κάποια πράγματα».
Οι ίδιες πηγές εκτιμούσαν ότι δεν θεωρείται βέβαιο πως στη σύσκεψη των τριών αρχηγών την ερχόμενη Τετάρτη θα «κλείσει» το ζήτημα της οριστικοποίησης του πακέτου των 11,5 δισ., προσθέτοντας ότι ίσως όμως υπάρχει πρόοδος και μια καλύτερη εικόνα σχετικά με το τι δέχεται η τρόικα και τι όχι.

2 σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ

    ΜΠΑΦΟΚ.

    ΜΙΑ ΤΖΟΥΡΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ.

    ΜΠΑΦΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηταν καλο το τριγωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση