GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δ. Στρατούλης: «Γη και ύδωρ» έδωσε ο Βρούτσης

Σε σκληρή ανακοίνωση προχώρησε ο υπεύθυνος της επιτροπής κοινοβουλευτικού ελέγχου του Υπ. Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Στρατο...


Σε σκληρή ανακοίνωση προχώρησε ο υπεύθυνος της επιτροπής κοινοβουλευτικού ελέγχου του Υπ. Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Στρατούλης για τη συνάντηση του Υπουργού Εργασίας με την Τρόικα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Στρατούλης αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Ο Υπουργός Εργασίας δίνοντας τέλος στο κακόγουστο επικοινωνιακό θέατρο των δήθεν διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με την Τρόικα, της έδωσε «γη και ύδωρ», ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις των εκπροσώπων των τοκογλύφων πιστωτών της χώρας.
Η κυβέρνηση, με αποκλειστική ευθύνη και των τριών κομμάτων που τη στηρίζουν, βάζει ταφόπετρα στην Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, παραβιάζοντας ακόμα και το Σύνταγμα της χώρας, και στην ίδια τη ΓΣΕΕ, αφού θα καθορίζει πλέον η ίδια τον κατώτερο μισθό για να τον φτάσει στα επίπεδα Ρουμανίας και Βουλγαρίας, όπως ακριβώς προβλέπει το 2ο Μνημόνιο, την «ιδιοκτησία» του οποίου ανέλαβε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.
Επίσης, δώρισε στις μεγάλες επιχειρήσεις μείωση των εργοδοτικών εισφορών κατά 5%, στερώντας ακόμα περισσότερα έσοδα την Κοινωνική Ασφάλιση. Ταυτόχρονα, ο Υπουργός Εργασίας συμφώνησε, επί της ουσίας, με την τρόικα, ανεξάρτητα του χρόνου που θα τα προωθήσει, για νέα μείωση των αποζημιώσεων απόλυσης και για ωράριο λάστιχο, ώστε οι εργαζόμενοι να μετατραπούν σε «ανθρώπινους διακόπτες», τους οποίους να μπορούν να «ανοιγοκλείνουν» οι εργοδότες όποτε θέλουν.

1 σχόλιο


  1. "Η αποθέωση της συνέπειας … και του ..αντρικού λόγου!" χιχιχιχ

    Τώρα ο λεβεντομαλάκ@@ διαφωνεί και με τους δικούς του.

    Στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έστρεψε αυτήν τη φορά τα «βέλη» του ο βουλευτής του κόμματος, Πέτρος Τατσόπουλος, επικρίνοντας το γεγονός ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ψήφισε «λευκό» και δεν προσυπέγραψε το κείμενο της Επιτροπής δεοντολογίας της Βουλής, που καταδικάζει τη βία της Χρυσής Αυγής.

    Αναλυτικά, ο Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε τα εξής: «Χοντρή γκάφα το "λευκό" του ΣΥΡΙΖΑ στο κείμενο καταδίκης της Χρυσής Αυγής κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

    Δεν ήμουν παρών, αλλά μπορώ να καταλάβω πώς παγιδεύτηκε ο συνάδελφος βουλευτής που εκπροσωπούσε τον ΣΥΡΙΖΑ από την επιμονή της Νέας Δημοκρατίας να μην συμπεριλάβει στο κείμενο τον όρο "ρατσιστική βία". Ετσι όμως ο καλός συνάδελφος αποφάσισε να μην συνυπογράψει το κείμενο και να χάσει τη συνολική εικόνα.

    Προς τα έξω δόθηκε η εντύπωση "ανοχής" του ΣΥΡΙΖΑ προς τη συμμορία της Χρυσής Αυγής,
    κάτι που καλά γνωρίζω ότι δεν αληθεύει».

    Είπε η ..ψωλή του Βουκεφάλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση