GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξι τραυματίες στην Ισπανία από τις συγκρούσεις...

Τους δρόμους της Μαδρίτης πλημμύρισαν οι Ισπανοί διαδηλωτές προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την λιτότητα που επιβάλλει η κυβέρνηση. ...

Τους δρόμους της Μαδρίτης πλημμύρισαν οι Ισπανοί διαδηλωτές προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την λιτότητα που επιβάλλει η κυβέρνηση.
Το Κοινοβούλιο περικυκλώθηκε από χιλιάδες πολίτες οι οποίοι προσπάθησαν να το πολιορκήσουν με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν βίαιες συγκρούσεις με τιςαστυνομικές δυνάμεις που είχαν παραταχθεί για να το προστατεύσουν.
Η κατάσταση χαρακτηρίστηκε τεταμένη, ενώ οι αρχές σύμφωνα με τις πληροφορίες προχώρησαν σε περισσότερες από 15 προσαγωγές.
Τα αντίστοιχα ισπανικά ΜΑΤ επιτέθηκαν σε πολίτες και χτυπώντας τους με γκλοπ τους απώθησαν και στην συνέχεια έφραξαν τους δρόμους που οδηγούν προς το ισπανικό Κοινοβούλιο με αστυνομικές κλούβες.
Οι αστυνομικοί κάποια στιγμή επιχείρησαν έφοδο προς τους διαδηλωτές οι οποίοι προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι άτομα, ενώ οι τρεις από αυτούς χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο, αναφέρει η El Pais.
Από νωρίτερα το απόγευμα της Τρίτης, έξω από το κτίριο είχαν συγκεντρωθεί πολλές χιλιάδες διαδηλωτές φωνάζοντας «Βγείτε έξω!», «Δεν μας αντιπροσωπεύουν» και «Απολύστε τους».
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση