GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεισαν την Κηφισίας για τον Σαμαρά…

Η στήλη θ' αρχίσει να πιστεύει ότι οι κυβερνώντες (οι ίδιοι που κυβερνούν τα τελευταία 40 χρόνια) το μόνο σχέδιο που έχουν εκπονήσει...

Η στήλη θ' αρχίσει να πιστεύει ότι οι κυβερνώντες (οι ίδιοι που κυβερνούν τα τελευταία 40 χρόνια) το μόνο σχέδιο που έχουν εκπονήσει είναι να μας... εξοντώσουν.
Γιατί, πως αλλιώς να εξηγήσει καταγγελίες e-αναγνωστών της ότι σήμερα το πρωί κατά τις 9, για να κατέβει στο Μαξίμου από το σπίτι του στην Κηφισιά ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς η τροχαία είχε κλείσει όλη τη διαδρομή με προεξάρχουσες την Κηφισίας και τη Βασιλίσσης Σοφίας για τουλάχιστον μισή ώρα!
Αποτέλεσμα, να δημιουργηθούν μεγάλα μποτιλιαρίσματα σε όλους τους κάθετους δρόμους που οδηγούν στην Κηφισίας και να την πληρώσουν οι τροχονόμοι που άκουσαν τα εξ' αμάξης.
Δηλαδή, δεν φτάνει, που μας οδήγησαν σε πτώχευση, δεν φτάνει που μας έχουν μειώσει το εισόδημα στο μισό, δεν φτάνει που μας έχουν εξαπλασιάσει τους φόρους, δεν φτάνει που για μια ακόμη φορά λαμβάνουν τα «τελευταία μέτρα», δεν φτάνει που έτσι όπως έφτιαξαν αυτή την πόλη έχουν κάνει τη ζωή μας αβίωτη, δεν μας αφήνουν να κάνουμε ούτε το αυτονόητο: Να πάμε στη δουλειά μας (όσοι έχουμε δουλειά) χωρίς να προσθέτουν στη συνήθη ταλαιπωρία μας και την... πρωθυπουργική.
Κι αυτό γιατί; Για να πάει πιο άνετα και πιο γρήγορα στη δική του δουλειά ο πρωθυπουργός.
Έλεος!!!

5 σχόλια

  1. ΣΥΡΙΖΑ, ο εξόφθαλμος συνεχιστής του ΠΑ$$ΟΚ...

    Προσπάθησαν να μας πείσουν ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν διαπλεκόμενο, ενώ εκείνοι εκτός συστήματος. Ότι είναι πραγματικά αριστεροί, ενώ το το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι νεοφιλελεύθερο.
    Ότι ξαφνικά φύτρωσαν στην Ελλάδα 1 εκατομμύριο ψηφοφόροι που πριν δεν ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ (τι ψήφιζαν δε μας είπαν...), ότι τυχαία τα πρώην "πράσινα" στελέχη πήγαν όλα εκεί. Πάνω στην αγωνιώδη προσπάθεια τους να μας πείσουν ότι δεν έχουν σχέση με όλα αυτά, πάντα κάτι συμβαίνει και εκτίθενται.

    Με τελευταίο χρονικά περιστατικό, την....παρουσία της πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ και στενής συνεργάτιδας του Βαγγέλη Βενιζέλου, Σοφίας Γιαννακά, στην προχθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Νίκαια.

    Και όλα αυτά την ώρα που λάμβανε χώρα η εκδήλωση εορτασμού για την 38η επέτειο του (τέως;) κόμματος της.
    Κι αυτό τυχαίο θα ήταν... OXI βέβαια.

    ΠΑ$$ΟΚ = £ύριζα = Παρίζα με οόκληρα κομμάτια γουρουνιών.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατρέ μου , μήπως δεν είμαι
    καλά ;;;

    Συμφωνώ με τον Π. Σκουρλέτη του ΣΥΡΙΖΑ !!!

    Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ σήμερα:
    « Επιμήκυνση, όταν όλες οι υπόλοιπες παράμετροι της ασκούμενης πολιτικής παραμένουν ίδιες, δεν μας οδηγεί πουθενά. Σημαίνει παράταση της ύφεσης, σημαίνει επιμήκυνση του τέλους μας» ...

    Αυτό, πές πως το αντέχω γιατρέ μου...

    Αυτό που δεν αντέχω είναι ότι ο Π.Σκουρλέτης ΣΥΜΦΩΝΕΙ με τον Β. Σόιμπλε !!!

    Σχετικά:
    Σωστός ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: "Επιπλέον χρόνος σημαίνει γενικά και περισσότερα χρήματα".

    Έχει ΔΙΚΙΟ ο Σόιμπλε: Περισσότερος χρόνος δεν είναι λύση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όπως γραφεί και ο Kourdistiri το παραμύθι πάει σύννεφο έχουν διαφήμιση στην TV πολλά πάρα πολλά τηλεφώνα να κλείσεις γιατρό , αλλά δεν υπάρχει γιατρός ούτε φάρμακα ούτε αντιδραστήρια για να κάνουν εξετάσεις οι άρρωστοι άνθρωποι...

    Ο αλλήθωρος πρωθυπουργός , κάνει ότι δεν τα βλέπει ,ο κουφός υπουργός υγείας ότι δεν τα ακούει ΚΑΝΟΝΙΚΌ ΚΟΎΡΕΜΆ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ PSI που λένε και οι γραμματιζούμενοι..

    Τα βρωμοκαναλα αντί να ασχολούνται με αυτά μας έχουν φλομώσει στα Τουρκια σίριαλ ΑΠΌ ΤΗΣ 9 Μ.Μ ...

    ότι χάσαμε χάσαμε για να τα πάρομε πείσω πρέπει να τα χάσουν κάποιοι με άσχημο τρόπω αν χρειασθεί να πιασωμαι και τα πεζούλια αλλιώς θα ΜΑΣ ΓΑΜΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΧΤΙΚΑ ΑΥΤΟΊ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΕΤΕ ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί κρύβουν το cd της φοροδιαφυγής.

    Αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ σε συνάντηση που ειχε με τον Ειδικο Γραμματεα του ΣΔΟΕ Στελιο Στασινοπουλο ζήτησε να ενημερωθεί για το περιεχόμενο του CD που έχει στη διάθεσή του το ΣΔΟΕ με τα ονόματα των προσώπων που έχουν στείλει εμβάσματα στο εξωτερικό, καθώς και για τη διαδικασία ελέγχου και διασταυρώσεων όλων των συναλλαγών. Σύμφωνα με την ενημέρωση το CD περιέχει 54.000 ονόματα με εμβάσματα συνολικά άνω των 20 δις ευρώ.

    Τα στελέχη του ΣΔΟΕ εξέφρασαν τη δυσφορία τους για την απροθυμία της Τράπεζας της Ελλάδος και των ελληνικών τραπεζών να ανταποκριθούν έγκαιρα στα αιτήματα του ΣΔΟΕ, προβάλλοντας, όπως είπαν, αδικαιολόγητα προσκόμματα.

    Υπήρξε, επίσης, εκτενής ενημέρωση για σοβαρότατα ζητήματα φοροδιαφυγής, όπως το λαθρεμπόριο καυσίμων, τσιγάρων, αλκοολούχων ποτών και άλλων προϊόντων, εξωχώριων εταιριών (Off shore), σκαφών αναψυχής, επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες.

    Η αντιπροσωπία της Δημοκρατικής Αριστεράς αποτελούνταν από τους Νίκο Τσούκαλη, Γιάννη Μιχελογιαννάκη και τον Σάκη Παπαθανασίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ

    Τα συγγενικά ρουσφέτια δεν έχουν τέλος..

    Μπορεί ο πρωθυπουργός κ. Α. Σαμαράς να είπε ότι οι αξιωματούχοι της Βουλής και Κυβέρνησης απαγορεύεται να διορίζουν συγγενικά τους πρόσωπα, αλλά προφανώς δεν ακούει κανείς.

    Η υποψήφια βουλευτής Κεφαλλήνιας της ΝΔ κ. Σοφία Λουκέρη, οδοντίατρος, διορίστηκε μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΤ με απόφαση της Υπουργού Τουρισμού κ. Όλγας Κεφαλογιάννη. Σύνηθες το φαινόμενο θα μου πείτε να διορίζονται σε καλές θέσεις οι αποτυχημένοι πολιτευτές.

    Δεν είναι μόνο, αυτό όμως.
    Η κ. Λουκέρη διόρισε και τον αδελφό της κ. Διονύση Λουκέρη, Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ.). Για την ακρίβεια πρόκειται για «απόσπαση», αφού ο κ. Λούκερης υπηρετούσε ως σύμβουλος Β στο υπουργείο Παιδείας.
    Για τον διορισμό του αδελφού της υποψήφιας της ΝΔ υπογράφουν τρείς υπουργοί: Οι Α. Μανιτάκης, Κ. Αρβανιτόπουλος και Όλγα Κεφαλογιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση