GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λ. Ρακιντζής: «Σχολεία με καθηγητές που έχουν καταδίκες για παιδεραστία»

Καταγγελία σοκ από τον κ. Λέανδρο Ρακιντζή, πως 8 εκπαιδευτικοί με βεβαρημένο ποινικό μητρώο, εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις κακοποίησης και παι...


Καταγγελία σοκ από τον κ. Λέανδρο Ρακιντζή, πως 8 εκπαιδευτικοί με βεβαρημένο ποινικό μητρώο, εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις κακοποίησης και παιδικής πορνογραφίας, εξακολουθούν να διδάσκουν.
Όπως αναφέρει σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, κ. Ρακιντζής καταγγέλλει τη στάση των πειθαρχικών συμβουλίων, που επιβάλλουν ποινές-χάδι, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό, ειδικά όταν εμπλέκονται παιδιά.
Η εφημερίδα παραθέτει τον κατάλογο της ντροπής με τις ποινές:
*Καθηγητής που σε σχολική ιστοσελίδα είχε αναρτήσει γυμνή φωτογραφία της κόρης του με ένδειξη «Εδώ τα βιτσιόζικα» παραπέμποντας σε ιστοσελίδα ροζ περιεχομένου, παύθηκε για… 3μήνες.
*Καθηγητής που προέβη σε ερωτικές πράξεις με μαθήτρια γυμνασίου, όπου δίδασκε, τιμωρήθηκε με προσωρινή παύση 5 μηνών με πλήρη στέρηση αποδοχών.
*Καθηγητής που εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης παιδικής πορνογραφίας, τιμωρήθηκε με προσωρινή παύση 4,5 μηνών με πλήρη στέρηση αποδοχών.
*Καθηγητής στην κατοχή του οποίου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας (3.000 φωτογραφίες-100 βίντεο) τιμωρήθηκε με προσωρινή παύση 6 μηνών με πλήρη στέρηση αποδοχών.
*Καθηγητής που κατηγορήθηκε για αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια σε βάρος μαθήτριας του γυμνασίου που υπηρετούσε, τιμωρήθηκε με προσωρινή παύση 5 μηνών με πλήρη στέρηση αποδοχών.
*Καθηγητής που βιντεοσκοπούσε μαθητές και μαθήτριες την ώρα που άλλαζαν στα αποδυτήρια, τιμωρήθηκε με προσωρινή παύση 6 μηνών.
Στον κατάλογο περιλαμβάνονται και άλλες περιπτώσεις, όπως ενός καθηγητή που έπαιζε χαρτιά με χρήματα μέσα στην τάξη με τους μαθητές του (πρόστιμο ίσο με αποδοχές 2 μηνών) ή άλλου που κατηγορήθηκε για διακεκριμένη κλοπή, παράνομη οπλοκατοχή, έκρηξη από κοινού κατά συρροή και εκβίαση και ο οποίος τιμωρήθηκε με… προσωρινή παύση 6 μηνών.

4 σχόλια

  1. AYTA ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ
    ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Η ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΙ Η ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ.ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε παρακαλώ...

    Η διαστροφή και οι διεστραμμένοι
    είναι οι αγαπημένοι του Συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. 9 ΣΕΠ 2012 2:08:00 Μ.Μ.
    "σε παρακαλώ...

    Η διαστροφή και οι διεστραμμένοι
    είναι οι αγαπημένοι του Συριζα"

    Δυστυχώς φίλε μου δεν είναι μόνο του Σύριζα. Είναι όλου του σάπιου πολιτικού συστήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΩΑΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΩΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ..
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΕΚΕΦΑΛΙΣΑΝ !!!!!

    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..
    ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΣΟΝΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ..

    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ;;;

    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΩΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ, ΚΤΛ ΚΤΛ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση