GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ: Με συνθήματα κατά των κομμουνιστών η Χρυσή Αυγή στον Μελιγαλά!..

Κρατώντας ελληνικές σημαίες και σημαίες του κόμματός τους, παρατεταγμένοι σαν στρατός, και φωνάζοντας συνθήματα, όπως: «Αλήτες – φονιάδες – ...

Κρατώντας ελληνικές σημαίες και σημαίες του κόμματός τους, παρατεταγμένοι σαν στρατός, και φωνάζοντας συνθήματα, όπως:
«Αλήτες – φονιάδες – κομμουνιστές», «τσεκούρι και φωτιά στα κόκκινα σκυλιά», «ο λαός δεν ξεχνά τους προδότες τους κρεμά», «αίμα – τιμή – Χρυσή Αυγή» έφτασε σήμερα το πρωί στον Μεγαλά πολυπληθής αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής για το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα στην Πηγάδα.
Χαιρετισμούς απηύθηναν εκ μέρους των συγγενών των θυμάτων ο Χρήστος Μπένος, ο δήμαρχος Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, που μίλησε για καινούργιους συμμορίτες, Δεξιούς και Αριστερούς και είπε ότι αυτές τις γιορτές η Χρυσή Αυγή θα τις κάνει εθνικές.

13 σχόλια

  1. Ειναι χριστιανοί πατριώτες γι'αυτό φωνάζουν χριστιανικά συνθήματα αγάπης, ενότητας , αλληλεγγύης,ανθρωπιάς και αντιρατσιστικά.Νομίζουν οτι θα μας τρομάξουν, οι χέστες του παρακράτους.
    Ο ναζισμός φασισμός η απάνθρωπη μορφή του HOMO ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ επανέρχονται στην επιφάνεια μαζί με την Γερμανική οικονομική κυριαρχία στην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι χρυσαλήτες να βάλουν τα κοντάρια στον κώλο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα λένε αλλά με λάθος τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα κονταρια θα μπουν στα δικα σας κωλομερια ααπλυτε φραγκατε .πες μας ποσα εφαγε ο μπαμπας και που σε βολεψε γιατι οι φαλαγγες ερχονται αλλα το λαθος ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ δεν θα επαναλειφθει.αν δεν ξερεις πιο ηταν ρωτα μαθε αναρχοκομουνι γιατι σε αφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι μ@λακιες θεε μου.....
    Καποιοι Ζουνε ακομα στον ΜΕΣΑΙΩΝΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο μεσαίωνας τώρα έρχεται και τον φέρνουν οι ανθέλληνες-μισέλληνες-προδότες αριστεροφασίστες με την ισλαμοποιηση της Ελλάδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Αλεκα μιλα για μπραβους Χ.ιμπΑ.τζήδες και ξεχνα τους δικους της.

    Έχει μεγάλη πλάκα όταν το ένα άκρο προσπαθεί να επιτεθεί στο άλλο και καταλήγει να χρησιμοποιεί τα επιχειρήματα που εν τέλει του έρχονται μπούμερανγκ.

    Αφορμή για το σχόλιο, η ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι "εμείς δεν φοβόμαστε τους μπράβους της Χρυσής Αυγής".

    Τα χρόνια πέρασαν και η συμπαθής Αλέκα άρχισε να ξεχνάει τα ΚΝΑΤ που επί σειρά δεκαετιών σε κάθε ευκαιρία..."επισκέπτονται" τα Πανεπιστήμια, με ιδιαίτερη προτίμηση στις ημέρες των συνελεύσεων.
    Κι όσοι αμφιβάλλουν, ας ρωτήσουν τους φοιτητές της ΑΣΟΕΕ, του Παντείου και των υπολοίπων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

    Βρε μήπως τελικά η Αλέκα εννοούσε ότι δε φοβάται τους μπράβους της Χρυσής Αυγής
    γιατί έχει κι εκείνη τους δικούς της ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι είναι τελικά η Χρυσή Αυγή: παραθρησκευτική οργάνωση
    ή Παραστρατιωτικό κόμμα;

    Έχουμε ξεφύγει εντελώς.
    Εντελώς όμως!

    Και ως κράτος, ως πολίτες, ως δημοκρατία, ως πολιτισμός γενικά των νεοελλήνων.

    Όταν ο πεινασμένος πολίτης μπαίνει στην ουρά για να πάρει ένα πιάτο φαί από την εκκλησιαστική επιτροπή της ενορίας του, είναι μια πράξη συμπόνιας και αλληλεγγύης της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης.
    Όταν ένα κόμμα που ψηφίστηκε από ένα κομμάτι του ελληνικού λαού για να συνεισφέρει με
    προτάσεις - λύσεις και όχι με στείρα άρνηση στα προβλήματα της πατρίδας μας, μπαίνει στη λογική του λαικισμού με το να μοιράσει δέκα σακούλες ρύζι και μακαρόνια σε πολίτες που δεν έχουν να φάνε, αμέσως αφήνει την αποστολή του στο κοινοβούλιο και μετατρέπεται σε παραθρησκευτική οργάνωση!

    Στην Τουρκία, εφημερίδες που απευθύνονται σε πλατιά λαικά στρώματα, μοιράζουν κι εκείνες μακαρόνια και ρύζι σε κάθε έκδοσή τους!
    Το ίδιο κάνουν σε διαφορετική παραλλαγή όμως και κάποιες εφημερίδες και στην Ελλάδα.

    Όλοι κάνουν το ίδιο με ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.
    Το κέρδος στη συγκεκριμένη περίπτωση για τη Χρυσή Αυγή και τους θυμωμένους οπαδούς της, είναι περισσότερη συμπάθεια και προφανώς περισσότεροι ψήφοι στις επόμενες εκλογές.
    Με ποιο στόχο όμως;
    Να γίνει ο Μιχαλολιάκος πρωθυπουργός της Ελλάδας και ο οι λοιποί νταβρατισμένοι στρατιώτες του…. υπουργοί;

    Και μετά τι;
    Ποια Ελλάδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας;
    Την Ελλάδα του ‘εγέρθητω’ και της σφαλιάρας;
    Την Ελλάδα της δραχμής και της απομόνωσης;
    Τη Νέα Ελλάδα της καθαρής φυλής και της ανώτερης ράτσας;
    Ουαί!

    Μιχαλολιάκος και ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες, αγκαλιά με τους πρώην αποτυχημένους θεωρητικούς του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν μια ατομική βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας.
    Θα την αφήσουμε να εκραγεί και να παρασύρει το μέλλον των παιδιών μας στην ολοκληρωτική καταστροφή;



    το βλαχομπαρόκ πιθήκι να μην χρησιμοποιείτε Ηρωικά Ονόματα,
    πρόκειται για ύβρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eν δυο ,εν δυο.....η προβατοποιηση στο μεγαλειο της !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γύρω μας γίνεται χαμός, μας διώχνουνε από τις δουλειές μας, οι τράπεζες μας παίρνουνε τα σπίτια, δεν υπάρχει μέλλον για τα παιδιά μας, συνάνθρωποί μας αυτοκτονούνε και κάτι τύποι πάνε και χτυπάνε κάτι κούτες στα πανηγύρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι διεθνιστές θολοκουλτουριάρηδες ενοχλούνται σφόδρα και ωρύωνται επειδή κάποιοι κρατούν την ελληνική σημαία.

    Αν κρατούσαν κόκκινο πανί με σφυροδρέπανο δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ΚΚΕ υποκριτικά παριστάνει το θύμα διαστρέφοντας (ως συνήθως) την ιστορική πραγματικότητα,ενώ υπήρξε σκληρότατος θύτης σε όποιον αντιτίθονταν στην προπαγάνδα του στα δύσκολα εκείνα χρόνια.

    Η δε επιδίωξη του του να ενώσει την Μακεδονία με την Βουλγαρία με τον ένοπλο αγώνα του,είναι ιστορικά καταγεγραμμένη και αυτό δεν σβήνεται όσο και να προσπαθούν οι "μάστοροι" της προπαγάνδας.

    ΚΠ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ακροδεξιες γραφικοτητες που ενω ο υπολοιπος πλανητης βαδιζει μπροστα ,οι χρυσαυγιτες θελουν να μας γυρισουν στην προιστορικη εποχη οπου ο ανθρωπος ετρωγε ανθρωπο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση