GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα τσακίδια ρε

Της Μιχαλούς Οι μνημονιακοί προστάτες μας έχουν ρίξει στα σκατά, για τέταρτη συνεχή χρονιά, και μας χρησιμοποιούν πότε για τα συμφέρο...


Της Μιχαλούς
Οι μνημονιακοί προστάτες μας έχουν ρίξει στα σκατά, για τέταρτη συνεχή χρονιά, και μας χρησιμοποιούν πότε για τα συμφέροντα του ενός και πότε για του άλλου, και πάντα για δικούς τους σκοπούς.
H επιβολή της δικτατορίας της ελίτ έχει οδηγήσει, τη διάλυση της παραγωγικής δομής και των κοινωνικών και εργασιακών θεσμών δημιουργώντας έτσι με ραγδαίους ρυθμούς την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό περιθώριο.
Τα σημάδια είναι ήδη φανερά. Η ανεργία έχει πάρει τραγικές διαστάσεις αφού 3,8 εκατ. Έλληνες εργαζόμενοι πρέπει να ζήσουν 4,6 εκατομμύρια άτομα – δηλαδή 1,2 εκατομμύρια ανέργους και 3,4 μη οικονομικά ενεργά άτομα (γέροι, παιδιά κ.λ.π.)…Την ίδια ώρα οι αποδοχές των μισθών, οι συντάξεις, και το επίπεδο της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης αγγίζουν σε βαθμό την επαιτεία.
Και η εσωτερική μας τρόικα, που προσπαθεί να μας πείσει ότι το μέλλον της Ελλάδας εξαρτάται από την έκθεση της Τρόικας, πλέον δεν τα καταφέρνει. Εκείνο που μόνο τους ενδιαφέρει είναι να εξασφαλιστεί η λεηλασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας των Ελλήνων από τους εντολοδόχους της… Και τίποτε άλλο.
Απλά σε αυτή τους την επιθυμία πιστεύουν ότι θα βοηθήσουν τα νέα μέτρα αφού θα φέρουν την ολοκληρωτική μας εξαθλίωση, με αποτέλεσμα το θύμα τους πλέον να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι …Εκείνο όμως που δεν υπολογίζουν είναι τις κοινωνικές αντιδράσεις οι οποίες δεν θα επιτρέψουν ούτε την παραμονή της «κυβέρνησης» στην εξουσία, ούτε καινούργια μέτρα και θα τους στείλουν όλους στα τσακίδια..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση