GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παίρνουν το πλοίο για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους

Το πλοίο για Καβάλα πρέπει αναγκάζονται να πάρουν χιλιάδες καταναλωτές της ΔΕΗ για να διευθετήσουν οποιοδήποτε θέμα σχετικά με τ...


Το πλοίο για Καβάλα πρέπει αναγκάζονται να πάρουν χιλιάδες καταναλωτές της ΔΕΗ για να διευθετήσουν οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επιχείρηση ηλεκτρισμού, καθώς από την ερχόμενη Δευτέρα αναστέλλει τη λειτουργία του το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της ΔΕΗ στη Θάσο.
Για απαράδεκτη κατάσταση κάνει λόγο σε δήλωση του ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ. “Το νησί έχει 17.000 καταναλωτές της ΔΕΗ και όλοι αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει αυτό για τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της Θάσου. Για την εξοικονόμηση του μισθού ενός υπαλλήλου ή δεν ξέρω τι άλλο έχει στο μυαλό της η ΔΕΗ βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση, όλος αυτός ο αριθμός των επιχειρηματιών, των κατοίκων αλλά και οι συνταξιούχοι να πρέπει να μετακινηθούν από το νησί της Θάσου, να χαθούν εργατοώρες, να χαθούν μεροκάματα, να ξοδέψουν χρήματα για τις μετακινήσεις τους για μια απλή συναλλαγή”, αναφέρει το seleo.
Ο Δημαρχος επισημαίνει παράλληλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού με τις διάφορες υπηρεσίες που υπολειτουργούν στο νησί λόγω έλλειψης χρηματοδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση