GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις γενιές χάθηκαν σε μία πυρκαγιά

Μία 46χρονη γυναίκα, η 16χρονη κόρη της και το εγγονάκι της, ηλικίας μόλις 2 μηνών, απανθρακώθηκαν μέσα στο φλεγόμενο σπίτι τους σε χω...

Μία 46χρονη γυναίκα, η 16χρονη κόρη της και το εγγονάκι της, ηλικίας μόλις 2 μηνών, απανθρακώθηκαν μέσα στο φλεγόμενο σπίτι τους σε χωριό τους Ουαλίας.
Το διαμέρισμα στο οποίο έμενε η οικογένεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Όταν έφθασε η πυροσβεστική, ήταν πολύ αργά. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι πυροσβέστες ήταν να σβήσουν τις φλόγες και να περισυλλέξουν τις σορούς.
Σύμφωνα με τους γείτονες, μητέρα και κόρη ζούσαν μόνες. Η 16χρονη κοπέλα είχε αποκτήσει δίδυμα, αλλά έχασε το ένα μωρό. Το άλλο παρέμεινε στη θερμοκοιτίδα και βγήκε μόλις το Σάββατο, δύο ημέρες πριν το φρικιαστικό συμβάν.
Οι Αρχές πιστεύουν ότι η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό και έχουν ήδη συλλάβει έναν 27χρονο, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση