GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριος καυγάς Στουρνάρα – Τόμσεν

Εμπλοκή παρουσιάστηκε χθες βράδυ κατά τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα για το πακέτο μέτρων με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη ...


Εμπλοκή παρουσιάστηκε χθες βράδυ κατά τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα για το πακέτο μέτρων με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να λογομαχεί με τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την έντονη αντίδραση του κ. Στουρνάρα προκάλεσε η στροφή 180 μοιρών που έκανε ο κ. Τόμσεν, ο οποίος αμφισβήτησε και απέριψε το 1 δισ. ευρώ από μέτρα διαρθωτικού χαρακτήρα τα οποία έχουν ήδη συμφωνηθεί.
Μάλιστα, όπως λέγεται ήταν τόσο οργισμένη η αντίδραση του κ. Στουρνάρα ο οποίος ανέφερε προς τον κ. Τόμσεν ότι δεν υπάρχει περιθώριο να περικοπούν άλλο μισθοί και συντάξεις όπως ζητάει.
Ακολούθησε έντονη φραστική αντιπαράθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρενέβη πυροσβεστικά ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ματίας Μορς ο οποίος ζήτησε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

1 σχόλιο

  1. ΔΩΣΤΟΥ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ

    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΞΑΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση