GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δανειστές και συγκυβέρνηση ισοπεδώνουν τη χώρα»

Για διάλυση του κοινωνικού ιστού και μετατροπή της χώρας σε πειραματόζωο εξαιτίας των νέων μέτρων κάνει λόγο ο συντονιστής γραμματέας ...

Για διάλυση του κοινωνικού ιστού και μετατροπή της χώρας σε πειραματόζωο εξαιτίας των νέων μέτρων κάνει λόγο ο συντονιστής γραμματέας εργασιακών και κοινωνικών θεμάτων αυτοδιοικητικών υποθέσεων των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Μανώλης.
«Δανειστές και συγκυβέρνηση ισοπεδώνουν τη χώρα, διαλύουν τον κοινωνικό ιστό και την μετατρέπουν σε πειραματόζωο. Επιβάλλουν νέες περικοπές πάνω από 15 δις σε συντάξεις, μισθούς και κοινωνικό κράτος. Ψηφίζουν νόμο για Ειδικές Οικονομικές Ζώνες στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη όπου θα εργάζονται μετανάστες που κρατούνται στα ειδικά κέντρα.
Μεθοδεύουν κατάργηση του πενθημέρου και της αποζημίωσης λόγω απόλυσης. Επιβάλλουν χαράτσια και φόρους τα οποία οι Έλληνες αδυνατούν να πληρώσουν. Την ίδια ώρα, με την ανεργία εκτός κάθε ελέγχου, οι κύριοι υπεύθυνοι για όλα αυτά Σαμαράς και Βενιζέλος υποκρίνονται ότι διαφωνούν, όχι όμως για το έγκλημα αλλά για το όπλο του εγκλήματος» λέει χαρακτηριστικά ο κ.Μανώλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση