GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκεκριμένα στοιχεία για τη μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Στο θέμα της μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό από εταιρείες και φυσικά πρόσωπα επανήλθε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την κυβέρν...


Στο θέμα της μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό από εταιρείες και φυσικά πρόσωπα επανήλθε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «επιλεκτικές διαρροές» στον Τύπο αναφορικά με το ζήτημα.
Σε σχετική τους δήλωση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης και ο βουλευτής Θ. Πετράκος, επισημαίνουν χρειάστηκε να κατατεθεί ερώτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου «να διαρρεύσει η κυβέρνηση στο Τύπο ότι θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες ελέγχου πολιτών που μετέφεραν ποσά μεγαλύτερα των 100.000,00 ευρώ στο εξωτερικό και να μπουν στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ τα ονόματα Ελλήνων (54.000 ονόματα) που έβγαλαν στο εξωτερικό ποσά άνω των 100.000 ευρώ (συμφώνα με σημερινά δημοσιεύματα).
Ωστόσο, όπως τονίζουν οι κ.κ. Λαφαζάνης και Πετράκος, οι «διαρροές» της κυβέρνησης δεν αναφέρουν τίποτα για το ποιες εταιρείες μετέφεραν ποσά άνω των 100.000 ευρώ στο εξωτερικό και αν θα προχωρήσει ο έλεγχός τους. Καλούν μάλιστα το υπουργείο Οικονομικών να δώσει στη δημοσιότητα τον κατάλογο των φυσικών προσώπων και των εταιρειών καθώς και των ποσών που μετέφεραν στο εξωτερικό από το 2009 έως σήμερα, κάτι που είχαν ζητήσει με την κατάθεση σχετικής τους ερώτησης από τις 30 Αυγούστου.

2 σχόλια


  1. Το Πασοκ είναι εδώ..Τατσοπουλος: "Λαθρεπιβατες του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ".

    Όταν ακόμη και οι ίδιοι οι βουλευτές του κόμματος του Τσίπρα μιλούν για τη σχέση του παλαιού ΠΑΣΟΚ με τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ, οι όποιες προσπάθειες ώστε να πειστούμε ότι αυτό προήλθε από παρθενογένεση μπορούν και επισήμως να χαρακτηριστούν μάταιες.

    Τελευταίο κρούσμα ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος σε συνέντευξη του στο metrogreece.gr μίλησε για τους πρώην "πράσινους" που προσπαθούν να...βαφτούν "ροζ".

    Αναλυτικά τα όσα είπε:
    "Όταν είδαν ότι φούσκωνε το ρεύμα και το παλιρροϊκό κύμα του ΣΥΡΙΖΑ, που από το 4,6% πήγε στο 17% και μετά στο 27% και που σύμφωνα με τελευταίες δημοσκοπήσεις είναι πρώτο κόμμα, με 30%, δεν είχαν πρόβλημα να κατέβουν από το τρένο που πήγαινε να εκτροχιαστεί και να ανέβουν στο τρένο που πήγαινε προς την εξουσία. Εμείς έχουμε ευθύνη να διαλέξουμε την ήρα από το στάρι. Να μη δεχθούμε άκριτα οποιοδήποτε μέλος του ΠΑΣΟΚ."...

    Ζητείται ...φτωχός Συριζαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είναι τελικά η Χρυσή Αυγή: παραθρησκευτική οργάνωση
    ή Παραστρατιωτικό κόμμα;

    Τι είναι ο Λαθρο λάγνο Πούστης ΜΚΟ Ανταρσύα του ..κώλου
    εκτός απο κρετίνος ;

    Έχουμε ξεφύγει εντελώς.

    Εντελώς όμως!

    Και ως κράτος, ως πολίτες, ως δημοκρατία, ως πολιτισμός γενικά των νεοελλήνων.

    Και μετά τι; Ποια Ελλάδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας;
    Την Ελλάδα του ‘εγέρθητω’ και της σφαλιάρας;
    Την Ελλάδα της δραχμής και της απομόνωσης;
    Τη Νέα Ελλάδα της καθαρής φυλής και της ανώτερης ράτσας;
    Ουαί!
    Ή την Μουσουλμανική περιοχή, πρώην Ελλάδας
    Ουαί !

    Μιχαλολιάκος και Ισλαμοφασίστες Λαθρομετανάστες, αγκαλιά με τους αποτυχημένους θεωρητικούς του ΣΥΡΙΖΑ, και τα παράσιτα των Πούστηδων Αριστεριστών αποτελούν μια ατομική βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας.

    Θα την αφήσουμε να εκραγεί και να παρασύρει το μέλλον των παιδιών μας στην ολοκληρωτική καταστροφή;

    ΟΧΙ.

    Εμπρός λοιπόν ΝΑ τους ξαναχώσουμε στους βόθρους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση