GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιδιωτική εταιρεία ζητά να αναλάβει τη φύλαξη βουλευτών!

Την πρόθεσή της να αναλάβει τη φύλαξη βουλευτών γνωστοποίησε με επιστολή της, εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφάλειας. Σε ηλεκτρονικό μ...

Την πρόθεσή της να αναλάβει τη φύλαξη βουλευτών γνωστοποίησε με επιστολή της, εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφάλειας.
Σε ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη στους βουλευτές, η εταιρεία τους πρότεινε να την εμπιστευθούν για την καλύτερη ασφάλειά τους, παρέχοντάς τους σωματοφύλακες εκπαιδευμένους από Ισραηλινούς.
Η επιστολή προκάλεσε προβληματισμό σε πολλά μέλη του Κοινοβουλίου.
Σύμφωνα με Τα Νέα, η εταιρεία επικαλείται το «κενό στη μέχρι σήμερα φύλαξη των Ελλήνων βουλευτών» που άφησε το προεδρικό διάταγμα κατά το οποίο αποσύρονται οι συνοδοί ασφαλείας των βουλευτών.
Στην επιστολή της η εταιρεία ενημερώνει τους βουλευτές ότι μπορεί να εκπαιδεύσει ακόμη και σωματοφύλακες της προτίμησής τους, οι οποίοι θα φέρουν όπλο ή όπλα που κατέχουν νομίμως οι βουλευτές.

1 σχόλιο

  1. Καταγρουν με χειρουρικες επεμβάσεις , αστυνομία, μετά θα πάνε στον στρατό, μετά στην πυροσβεστική, Λιμενικό, για την υγεία και την παιδεία δεν το συζητώ, λιμάνια , αεροδρόμια, νερό, ρεύμα, θα έλθει και η ώρα που δώσουν τα δικαστήρια και της φύλακές δε ιδιώτες; ..


    Έτσι Θα βρούμε δουλειά μόνο οι ΧΡΥΧΗ ΧΑΖΟΙ; είναι στο είδος τους


    ΡΕ ΧΑΧΑΝΟΙ ΜΑΣ ΠΑΤΈ ΣΕ ΟΛΙΚΉ ΡΊΞΕΙ; ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ....

    Η Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση