GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άνθιμος μιλάει κατά του Σουλεϊμάν

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος αναφέρθηκε στο κήρυγμα του στα προβλήματα που ταλαιπωρούν σήμερα την κοινωνία μετά την λειτουργία που τέλ...


Ο Μητροπολίτης Άνθιμος αναφέρθηκε στο κήρυγμα του στα προβλήματα που ταλαιπωρούν σήμερα την κοινωνία μετά την λειτουργία που τέλεσε στον Ιστορικό Παλαιοχριστιανικό Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας.
Σχολιάζοντας την αμερικάνικη ταινία που ξεσήκωσε τους ισλαμιστές είπε ότι «αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να καταστρέψουν όλο τον κόσμο για μια ταινία, όχι αυτή δεν είναι η Θρησκεία που θέλω».
«Αυτή η Θρησκεία στην Θράκη προσπαθεί να σπάσει την ενότητα και νομίζω ότι, και το Βερολίνο συμμετέχει στην διάσπαση της Θράκης», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Άνθιμος.
Το νέο τούρκικο σήριαλ ενός τηλεοπτικού σταθμού δεν ξέφυγε από την κριτική του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι: «Κανένας δεν πρέπει να βλέπει τον Σουλεΐμάν τον Μεγαλοπρεπή, γιατί με αυτά δείχνουμε ότι παραδοθήκαμε», σύμφωνα με το newsbomb.gr

3 σχόλια

  1. Τι είναι τελικά η Χρυσή Αυγή: παραθρησκευτική οργάνωση
    ή Παραστρατιωτικό κόμμα;

    Έχουμε ξεφύγει εντελώς.
    Εντελώς όμως!

    Και ως κράτος, ως πολίτες, ως δημοκρατία, ως πολιτισμός γενικά των νεοελλήνων.

    Όταν ο πεινασμένος πολίτης μπαίνει στην ουρά για να πάρει ένα πιάτο φαί από την εκκλησιαστική επιτροπή της ενορίας του, είναι μια πράξη συμπόνιας και αλληλεγγύης της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης.
    Όταν ένα κόμμα που ψηφίστηκε από ένα κομμάτι του ελληνικού λαού για να συνεισφέρει με
    προτάσεις - λύσεις και όχι με στείρα άρνηση στα προβλήματα της πατρίδας μας, μπαίνει στη λογική του λαικισμού με το να μοιράσει δέκα σακούλες ρύζι και μακαρόνια σε πολίτες που δεν έχουν να φάνε, αμέσως αφήνει την αποστολή του στο κοινοβούλιο και μετατρέπεται σε παραθρησκευτική οργάνωση!

    Στην Τουρκία, εφημερίδες που απευθύνονται σε πλατιά λαικά στρώματα, μοιράζουν κι εκείνες μακαρόνια και ρύζι σε κάθε έκδοσή τους!
    Το ίδιο κάνουν σε διαφορετική παραλλαγή όμως και κάποιες εφημερίδες και στην Ελλάδα.

    Όλοι κάνουν το ίδιο με ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.
    Το κέρδος στη συγκεκριμένη περίπτωση για τη Χρυσή Αυγή και τους θυμωμένους οπαδούς της, είναι περισσότερη συμπάθεια και προφανώς περισσότεροι ψήφοι στις επόμενες εκλογές.
    Με ποιο στόχο όμως;
    Να γίνει ο Μιχαλολιάκος πρωθυπουργός της Ελλάδας και ο οι λοιποί νταβρατισμένοι στρατιώτες του…. υπουργοί;

    Και μετά τι;
    Ποια Ελλάδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας;
    Την Ελλάδα του ‘εγέρθητω’ και της σφαλιάρας;
    Την Ελλάδα της δραχμής και της απομόνωσης;
    Τη Νέα Ελλάδα της καθαρής φυλής και της ανώτερης ράτσας;

    Ουαί!

    Μιχαλολιάκος και ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες, αγκαλιά με τους πρώην αποτυχημένους θεωρητικούς του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν μια ατομική βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς την την φασιστόγρια την θεσσαλονικιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προβατα αυτο σασ λεει κατιhttp://apollonios.pblogs.gr/2011/02/fwtografia-ntokoymento-o-mhtropoliths-thessalonikhs-anthimos-se-.html;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση