GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεσπαθώνει η Χρυσούλα! "Βάστα Λάκη" λέει στον Λαζόπουλο!

Ανακοίνωση υπέρ… του Λάκη Λαζόπουλου εξέδωσε η βουλευτής Θεσσαλονίκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρυσούλα Γιαταγάνα. Η κ. Γιαταγάνα αναφέρε...

Ανακοίνωση υπέρ… του Λάκη Λαζόπουλου εξέδωσε η βουλευτής Θεσσαλονίκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρυσούλα Γιαταγάνα. Η κ. Γιαταγάνα αναφέρεται...στην «καμπάνα» που «έφαγε» ο Λάκης Λαζόπουλος από το ΕΣΡ για την προβολή υποψηφίων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. «Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα , το Ε.Σ.Ρ. επέβαλε πρόστιμο ύψους 51.000 ευρώ στην τηλεοπτική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου ‘Αλ Τσαντίρι’, επειδή φέρεται να προέβαλε την 1η Μαΐου του 2012 έμμεσα τους υποψήφιους τότε Βουλευτές, Ελένη Γερασιμίδου και Παύλο Χαϊκάλη με την συμμετοχή τους σε σατυρικό σκετς.
Οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο σκετς και ήδη κοσμούν το κοινοβούλιο, δηλαδή η κα. Γερασιμίδου του Κ.Κ.Ε και ο κ.Χαϊκάλης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στη συγκεκριμένη σατυρική εκπομπή δεν έδωσαν προσωπική συνέντευξη, ούτε μετείχαν σε οργανωμένη πολιτική συζήτηση, ούτε μετείχαν σε συζήτηση στα πλαίσια δελτίου ειδήσεων ούτε κάλυπταν την προεκλογική τους δραστηριότητα, όπως αυτό απαγορεύεται από τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ.2 περιπτ. γ’, του ΠΔ 26/2012.Πέραν του γεγονότος ότι, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση ΥΑ 119/2012 του Υπουργού Εσωτερικών και διαπρεπούς Συνταγματολόγου κ.Αντωνίου Μανιτάκη, οι υποψήφιοι βουλευτές δεν καταλαμβάνονται από τις διατάξεις του προαναφερόμενου νόμου. Με αυτά τα δεδομένα φρονώ ότι η απόφαση του Ε.Σ.Ρ. είναι παράνομη και ακυρωτέα» σημειώνει η κ. Γιαταγάνα.
Απευθυνόμενη μάλιστα στον Λάκη Λαζόπουλο, αναφέρει: «ΒΑΣΤΑ ΛΑΚΗ! Όσο συνεχίζεις να ενημερώνεις τον ελληνικό λαό με τον μοναδικό σου λόγο, κανένα Ε.Σ.Ρ. δεν μπορεί να σε σταματήσει. Κανένας δικαστής ομοίως δεν μπορεί να σε βλάψει, γιατί οι Έλληνες δικαστές έχουν στο DNA τους τη σάτιρα».

1 σχόλιο


  1. Γιαταγάνα,γερά!!!Κράτα!!!!Συνέχισε με τον ίδιο ζήλο!!!
    Ο αγώνας σου δικαιώνεται!!!Όπου νάναι θα εκλεγούν και ο Κατέλης,ο Τσάκας,ο Γκουζγκούνης και ο Φραγκίσκος Μανέλης.Συνέχισε να παλεύεις.
    Ο Θεός και η Παναγία,να μας βοηθάει!!!!
    Μας ψεκάζουν 100%!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση