GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συνάντηση στο Παλαιό Ψυχικό και το σενάριο Καραμανλής

Από την Ιόλη Πιερίδη Παρασκευή βράδι στην καρδιά του Παλαιού Ψυχικού. Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και από τα ιστορικά στελέχη της ...

Από την Ιόλη Πιερίδη
Παρασκευή βράδι στην καρδιά του Παλαιού Ψυχικού.
Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και από τα ιστορικά στελέχη της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος  Καραμανλής, φθάνει υποβασταζόμενος από τον αστυνομικό συνοδό του στην έπαυλη του μεγαλομηντιάρχη.
Εντός της οικίας βρίσκονται ήδη ένας από τους συνεταίρους του μηντιάρχη σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι εθνικής εμβέλειας  και ένας ακόμη εκδότης μεγάλης εβδομαδιαίας εφημερίδας. Κοινός τόπος  της συνάντησης ο τρόμος μπροστά στην επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο δεν έχουν βρει ακόμη κώδικες επικοινωνίας.
-Γιώργο, να σε δω να συζητάς με την συνιστώσα Ρόζα και τον Ρούντι και τίποτε στον κόσμο…,
Ακούστηκε ένας από την παρέα, την ώρα που η ηλικιωμένη οικονόμος του σπιτιού έφερνε τα πρώτα εδέσματα στο τραπέζι.
Η κουβέντα δεν άργησε να μπει στην ουσία που δεν είναι άλλη από τα εναλλακτικά σενάρια αντιμετώπισης του ΣΥΡΙΖΑ στο ορατό πλέον ενδεχόμενο αιφνιδιαστικής κατάρρευσης της κυβέρνησης Σαμαρά.

-Βλέπετε ο Σαμαράς είναι ανασφαλής και κολλημένος σε μια άλλη εποχή και σε έναν άλλο τρόπο διακυβέρνησης. Δεν είναι δυνατόν να διορίζει τους συγχωριανούς του σε θέσεις κλειδιά, να  κουβαλάει προκλητικά τις εξαρτήσεις του παρελθόντος και να αποφασίζει μέτρα που θα προκαλέσουν κοινωνική έκρηξη χωρίς να τολμά ρήξεις με το δημόσιο. Ακόμη και τα ζημιογόνα κρατικά κανάλια διατηρεί αλώβητα. Δεν έχει καμία τύχη όπως πάει…
Η παρατήρηση ανήκει στον νεότερο εκδότη της παρέας και όλοι έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί του. Όπως συμφώνησαν και στην εκτίμηση ότι η «φούσκα» Ντράγκι πολύ σύντομα θα έχει χάσει την δυναμική της και ο κίνδυνος διάλυσης της ευρωζώνης θα βρίσκεται προ των πυλών.
Μετά από κουβέντα μιας ώρας ο πρώην υπουργός της ΝΔ ανέλαβε μια ακόμη πολιτική αποστολή: Να πείσει τον Καραμανλή να επιστρέψει όταν θα έχει διαμορφωθεί το απόλυτο αδιέξοδο-πολύ σύντομα-και θα βαδίζουμε σε εκλογές μέσα σε ένα εκρηκτικό περιβάλλον.
Ο Καραμανλής για την ώρα είναι ανένδοτος. Είναι όμως ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός που η οικογένειά του έχει ταυτισθεί με το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης-βλέπε Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ως εκ τούτου σύντομα θα κληθεί να το υπερασπισθεί…
 Ιόλη Πιερίδη
http://www.kourdistoportocali.com/articles/13969.htm

7 σχόλια

  1. ονειρα θερινης νυκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΞΑΝΑΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟΥ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλησε και η γενια των γλυφτρονιων ουστττττττττττ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OYST ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλλα δεν ντρεπεσται.
    Εχει σχεση αυτος ο μπουχεσας με τον θειο Καραμανλη,αυτος δεν διπλασιασε το χρεος της χωρας σε πεντε χρονια λογω πληρους ανικανοτητας, τον ξαναθελεται.
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΧΡΗΣΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΩΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΜΕ 11 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση