GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχώρησαν από τη Βουλή ΚΚΕ και Ανεξάρτητοι Έλληνες

Αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της Βουλής, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκειμένου τα μέλη τους να συμμε...

Αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της Βουλής, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκειμένου τα μέλη τους να συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις και προς ένδειξη συμπαράστασης προς τους αγώνες των εργαζόμενων, όπως ανακοίνωσαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης και ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος.
Το αίτημα να μη συνεδριάσει η Βουλή έθεσε, επίσης, και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, ο οποίος, ωστόσο, δεδομένης της άρνησης του προεδρείου υπό την κ. Κόλλια- Τσαρουχά, να γίνει δεκτό ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει μικρή του αντιπροσωπεία στη Βουλή για τη συζήτηση.
«Η Δημοκρατία θέλει το Κοινοβούλιο ανοιχτό», τόνισε η αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά η οποία αφενός αιτιολόγησε ότι δεν είναι δυνατό να μην γίνει η συνεδρίαση καθώς αυτή είναι η απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων, διαφώνησε δε και με την ουσία του αιτήματος. Απάντησε μάλιστα και στον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ, κόμμα με το οποίο εκλέγεται βουλευτής, τονίζοντας πως η αποσταθεροποίηση είναι πιθανή όταν το Κοινοβούλιο δεν είναι ανοιχτό.
Από τη ΝΔ, ο Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε ότι καλύφθηκε πλήρως από την τοποθέτηση του προεδρείου, ενώ εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ η κ. Χριστοφιλοπούλου ανέφερε πως η Βουλή δεν είναι χώρος εργασίας, αλλά εκπροσώπησης του λαού. Ο Χρ. Παππάς από τη Χρυσή Αυγή ανέφερε πως «οι ‘Ελληνες εθνικιστές δεν θα καπελώσουν τον αγώνα των εργαζόμενων».
Ο κ. Καμμένος , φού απέδωσε τιμή στον Παύλο Μπακογιάννη, ημέρα επετείου της δολοφονίας του, ανέφερε πως δεν μπορεί να συνεδριάζει η Βουλή και ο πρόεδρος να τελεί υπό αναστολή. ‘Η θα πρέπει να ασκεί πλήρως τα καθήκοντά του ή όχι, είπε και κάλεσε τον κ. Μεϊμαράκη να προσέλθει στην Ολομέλεια. Στον κ. Καμμένο απάντησε ο Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος, σε έντονο τόνο, είπε πως ο αν κ. Καμμένος θέτει θέμα μομφής για τον πρόεδρο της Βουλής να το πράξει θεσμικά, όχι να αφήνει σκιές, την στιγμή που ο ίδιος ο κ. Μεϊμαράκης ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.
Η Εύη Χριστοφιλοπούλου από το ΠΑΣΟΚ ζήτησε να δοθεί στη δημοσιότητα ο φάκελος της υπόθεσης που αφορά τα πολιτικά πρόσωπα.

3 σχόλια

  1. Να δουμε οταν η Χρυση Αυγη θεσει θεμα εκτελεσης της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια τι θα γινει..

    Ειμαι σιγουροας οτι τα σκυλια θα λουφαξουν..

    Κατα το ..γνωστο:
    Κορακας κορακου ματι δεν βγαζει..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aιμα,Τιμη.....Καφε(νειον) στην Βουλς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aιμα,Τιμη.....Καφε(νειον) στην Βουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση