GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν έχει μπει πωλητήριο στα ελληνικά νησιά»

Την αισιοδοξία του πως η Ελλάδα μπορεί να γίνει ένας προορισμός για θερινές κατοικίες, εξέφρασε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ν. Μηταράκης, ...

Την αισιοδοξία του πως η Ελλάδα μπορεί να γίνει ένας προορισμός για θερινές κατοικίες, εξέφρασε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ν. Μηταράκης, σε συνέντευξή του στο Reuters.
Όπως εξήγησε, η Ελλάδα πρέπει να μειώσει τη γραφειοκρατία και να προχωρήσει στην υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων που έχουν καθυστερήσει, προκειμένου να προσελκύσει τα απαραίτητα κεφάλαια για τη στήριξη της οικονομίας της.
Διέψευσε, παράλληλα, δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η Αθήνα έχει βάλει «πωλητήριο» σε ορισμένα νησιά της, σε μια προσπάθεια να αντλήσει κεφάλαια. Η πώληση δεν βρίσκεται στο τραπέζι, τόνισε ο κ. Μηταράκης, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας μακροχρόνιας μίσθωσης ή άλλων τρόπων εμπορικής αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση