GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πινακίδα σε τέμενος προκαλεί: Δεν ερωτάται άνθωπος γιατί έδειρε την γυναίκα του!

Αντιδράσεις προκάλεσε η επιγραφή που υπάρχει στην είσοδο του τζαμιού Χαρμάν στην Ταλάς της Καισάρειας στην οποία αναγράφεται “Δεν ερωτά...

Αντιδράσεις προκάλεσε η επιγραφή που υπάρχει στην είσοδο του τζαμιού Χαρμάν στην Ταλάς της Καισάρειας στην οποία αναγράφεται “Δεν ερωτάται άνθρωπος γιατί έδειρε την γυναίκα του”.
Πολίτες παραπονέθηκαν πως ¨αυτό αυξάνει την βία των αντρών¨. Ο μουφτής της περιοχής Τουργκούτ Ερχάν δήλωσε πως “Είναι πολύ λυπηρό να βλέπουμε τέτοια επιγραφή την ώρα που καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες για να αποτρέψουμε την βία σε βάρος των γυναικών”.
Σύμφωνα με το άρθρο της Τουλάι Σουμπατλί στην εφημερίδα Χαμπερτούρκ, αντιδράσεις προκάλεσε το μήνυμα της ηλεκτρονικής πινακίδας στην είσοδο του τζαμιού Χαρμάν πως ¨Δεν ερωτάται άνθρωπος γιατί έδειρε την γυναίκα του¨.
Ο μουφτής Ερχάν ο οποίος είναι και επικεφαλής επιτροπής κατά της βίας σε βάρος των γυναικών δήλωσε:

“Η επιγραφή αυτή μπήκε από μια εταιρία μέσω ενός μέλους της κοινότητας του τζαμιού. Βάζοντας το μάλιστα τους είπε πως το βάζουμε από κοινού με την μουφτεία. Η μουφτεία όμως δεν είχε καμμία σχέση.
Με λύπησε ιδιαίτερα η χρήση αυτής της επιγραφής. Η πινακίδα θα παραμείνει, αλλά έδωσα εντολή να φύγει το ρητό”.

Εφ. Χουριέτ 14/9/2012
Από το tourkikanea.gr
Σχόλιο ιστολογίου: Επειδή όμως το θέμα δεν είναι μόνο η επιγραφή, αλλά η κουλτούρα, το πολιτισμικό και πολιτιστικό υπόβαθρο στο οποίο βιώνουν οι ισλαμιστές, ας προσεξουμε και την φωτογραφία που ακολουθεί (στο κάτω μέρος της ανάρτησης), η οποία δεν είναι αποτέλεσμα κάποιου φωτομοντάζ… Έβγαλε την γυναίκα του βόλτα, φορώντας της το κατάλληλο (για τον ίδιο και τα πιστεύω του) αξεσουάρ, μία αλυσίδα στον λαιμό, την άκρη της οποίας κρατά ο ίδιος… Τώρα, όλοι οι πολυπολιτισμικοί της χώρας μας μπορούν να ανακράξουν υπέρ του Ισλάμ, μπορούν να συνεχίσουν να μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα και άλλα τραγελαφικά. Η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας σε τι είδους κοινωνία οδηγούν ή θέλουν να οδηγήσουν οι ευαίσθητοι (δεν γνωρίζω σε ποιό σημείο του σώματός τους) πολυπολιτισμικοί ανθυποπρακτορίσκοι των διαφόρων ΜΚΟ και αριστεριζόντων “ενεργών δημοκρατικών πολιτών”… Με τις υγείες μας και να ευχηθούμε εις ανώτερα… όπως για παράδειγμα αλυσίδα με μία σιδερένια μπάλα η οποία θα σύρεται ως επιπλέον αξεσουάρ, από την γυναίκα – σύζυγο του επόμενου ισλαμιστή φονταμενταλιστή;
Να τονίσουμε πως δεν υπάρχει μετριοπαθές Ισλάμ, παρά μόνο μετριοπαθείς μουσουλμάνοι… και σε πολύ μικρούς αριθμούς. Όλα τα άλλα είναι για να έχουνε να λένε αυτοί που λανσάρουν τα ανθρώπινα δικαιώματα προκειμένου να διαλύσουν κοινωνίες που σέβονται (ή που προσπαθούν να σέβονται) τον άνθρωπο…

1 σχόλιο

  1. Έχασαν τη μπάλα οι αριστεριστές γελοίοι αρθρογράφοι...

    Μπερδεύτηκαν οι λιγδιάρηδες ακαδημαϊκοί, αρθρογράφοι, δημοσιογράφοι και λοιπά μέλη της συμμαχίας των πρόθυμων. Αυτά τα γελοία υποκείμενα, που είναι πάντοτε έτοιμα να αρθρογραφήσουν με σθένος, αν βεβηλωθεί ένα Εβραϊκό ή μουσουλμανικό μνημείο, αλλά έχουν μπουκωμένο το στόμα, όταν...
    βεβηλώνεται ορθόδοξο. Αυτά τα σιχάματα, που υπερασπίζονται το δικαίωμα του καλλιτέχνη να προσβάλλει την ιστορία ή τη θρησκεία ενός λαού, μόνο όταν πρόκειται για την Ελλάδα και την ορθοδοξία.

    Αυτοί οι ξεφτίλες, που γράφουν στις μεγάλες ελληνικές εφημερίδες, υπέρ του δικαιώματος των Pussy riot να ασχημονούν μέσα σε εκκλησία της Ρωσίας, ή να να φωνάζουν γυμνές "kill Κirill" μπροστά στον Πατριάρχη της Μόσχας ή να ανακαλύπτουν καλλιτεχνική αξία στο γελοίο έργο της Κιτσοπούλου, που προσβάλλει τη μνήμη του ήρωα Αθανάσιου Διάκου, αλλά
    δεν υπερασπίζονται το ίδιο δικαίωμα στους δημιουργούς του βίντεο που ξεσήκωσε τους Μουσουλμάνους, ούτε καταδικάζουν τις απίστευτα οπισθοδρομικές συνήθειες των, όπως π.χ. το λιντσάρισμα όσων προσβάλλουν έστω και αμυδρά τον "προφήτη".

    Οι ίδιοι καραγκιόζηδες βεβαίως, θα ξεσπάθωναν εναντίον Χριστιανών, αν αυτοί προχωρούσαν το ένα χιλιοστό των αντιδράσεων.
    Θα έσκουζαν σαν υστερικές, οι υστερικές βαθυστόχαστες "πένες'.

    Άλλωστε οι ίδιες γλίτσες, έλεγαν υπερβολικές και "εθνικοπατριωτικές" τις αντιδράσεις στις παπαριές της Κιτσοπούλου. Για τις αντιδράσεις των Μουσουλμάνων που ορμάνε σε πρεσβείες, σαν πεινασμένοι ουρακοτάγκοι, να δολοφονήσουν όποιον δεν είναι σαν τα μούτρα τους, μούγκα οι προοδευτικοί βλάκες!

    Αλλά μην αγχώνεστε γλίτσες "προοδευτικοί": την ταινία την έκανε Εβραίος, οπότε μπορείτε να ξεσπαθώσετε ελεύθερα εναντίον των Μωαμεθανών.
    Εντάξει, το εγκρίνουν τα αφεντικά σας (όπως εσείς νομίζετε γλίτσες, αυτοί σας σιχαίνονται) και μπορεί να σας πάρουν με καλό μάτι.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση