GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φούσκα τα ισοδύναμα της συγκυβέρνησης»

Να μπει το εθνικό και λαϊκό συμφέρον πάνω από τα παράνομα αιτήματα των τοκογλύφων βρίσκει ως μόνη λύση η Χρυσή Αυγή στα σκληρά μέτρα τ...

Να μπει το εθνικό και λαϊκό συμφέρον πάνω από τα παράνομα αιτήματα των τοκογλύφων βρίσκει ως μόνη λύση η Χρυσή Αυγή στα σκληρά μέτρα της συγκυβέρνησης.
«Τα “ισοδύναμα” της συγκυβέρνησης αποδείχθηκαν μία μεγάλη φούσκα. Οι αδύναμοι και οι φτωχοί θα πληρώσουν και πάλι την καταστροφική πολιτική του μνημονίου. Μόνη λύση να τεθεί το εθνικό και λαϊκό συμφέρον υπεράνω των παράνομων αιτημάτων των τοκογλύφων» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.

1 σχόλιο

  1. Μπράβο τα παλικάρια μας. Και μόλις έρθουν τα στρατά των ξένων να πάρουν πίσω τα εύκολα φαγωμένα από το λαό μας, εμείς στα μετόπισθεν. Να στείλουμε πρώτη γραμμή τα παλικάρια της φακή....εεεε της Αυγής, να πολεμήσουν για την πατρίδα. Για την Ελλάδα μας ρεεεεεεε.

    Να, το λέω κι ανατριχιάζω από περηφάνια και δέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση